Coureur, presentator en publicist Olav Mol is stevig in de greep van het racevirus. Door zijn enthousiasme en bevlogen commentaren heeft hij een flinke bijdrage geleverd aan de groeiende belangstelling voor de autosport in Nederland.

Formule 1
Olav Mol verzorgt al sinds 1991 het commentaar bij het Formule 1-racen. Aanvankelijk bij de NOS, later bij achtereenvolgens RTL 5, RTL 4 en SBS 6. Vanaf 2007 wordt Formule 1 uitgezonden bij RTL 7 en ook daar neemt Mol het commentaar voor zijn rekening. Sinds 2014 is hij werkzaam bij Sport 1. Tijdens zijn periode bij SBS 6 presenteert hij overigens ook andere programma’s, zoals Red Bull Flugtag en twee edities van Domino Day.

Dakar
Naast zijn werk als commentator publiceert Olav Mol de boeken Langs de Vangrail, Gas op de Plank en Dakar 2007, en schrijft hij columns. Sinds 2006 neemt hij bovendien buiten mededinging deel aan de Dakar-rally met een Volkswagen Touareg voor het MAN-team. Met zijn team Kroon Racing wil Mol de professionaliteit van de Nederlandse racerij naar een hoger plan tillen.

Olav Mol is te boeken als enthousiast en enthousiasmerend spreker en presentator.

Olav Mol spreekt graag over:

Olav Mol boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Olav Mol. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21