20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Niels Houtepen – Mindgames
Exclusief bij
Quality Bookings

Niels Houtepen – Mindgames als spreker boeken

Wil jij jouw publiek inspireren met een interactieve keynote die hen direct laat ervaren hoe het brein werkt en hoe effectieve communicatie en beïnvloeding werkt? Dan is Niels Houtepen de spreker die je zoekt! Als internationaal prijswinnende illusionist, ondernemer en meester beïnvloeder weet Niels met zijn interactieve momenten van verwondering jouw publiek te prikkelen en te inspireren om het beste uit zichzelf en hun communicatie te halen.

Niels Houtepen – Mindgames

Illusie & neuro-wetenschap

Tijdens zijn presentatie behandelt Niels diverse thema’s, waaronder neuro-wetenschap in de praktijk, persoonlijk leiderschap en communicatie. Maar wat zijn presentatie echt uniek maakt, is de manier waarop hij deze thema’s toepast in onnavolgbare mindgames die het brein uitdagen en laten zien hoe effectieve beïnvloeding kan zijn. Na de presentatie ga je naar huis met nieuwe inzichten en waardevolle tips om de impact van jouw communicatie met anderen te vergroten.

Het is dan ook geen verrassing dat Niels Houtepen twee keer is verkozen tot meest gevraagde spreker van Nederland en zijn managementboek Communicatie is een illusie een bestseller is in de Top 10 van de Managementboek top 100. Met zijn unieke mix van illusionisme, ondernemerschap en beïnvloedingspsychologie weet hij zijn publiek te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Mis deze unieke kans niet en boek Niels Houtepen als spreker voor jouw event of congres!

Met zijn fascinatie voor de werking van het menselijk brein en de invloed daarvan op communicatie en beïnvloeding, weet Niels Houtepen als geen ander zijn publiek te boeien en te inspireren. Hij brengt complexe wetenschappelijke inzichten op een begrijpelijke en toegankelijke manier over, en laat zijn publiek aan den lijve ervaren hoe het brein werkt. Hierdoor krijgen ze niet alleen nieuwe inzichten over zichzelf en anderen, maar ook praktische handvatten om effectiever te communiceren en te beïnvloeden. Met Niels Houtepen als spreker ben je verzekerd van een unieke, interactieve en inspirerende ervaring die nog lang zal blijven hangen bij je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Niels Houtepen – Mindgames

Schrijf een review

Video met Niels Houtepen – Mindgames

Meer informatie & boekingen

Niels Houtepen – Mindgames inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Niels Houtepen – Mindgames
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers