Info & boekingen
Spreker Niels Houtepen - Verwonderen in tijden van crisis

Niels Houtepen Verwonderen in tijden van crisis

Niels Houtepen als spreker boeken

Niels Houtepen: Soms heeft de wereld een illusie nodig om anders naar de realiteit te kunnen kijken. Ik maak mensen die illusie graag rijker.

Online de verbinding aangaan met jouw team, organisatie, klanten of fans… Het kan! Door jouw verhalen te VERTELLEN aan de hand van interviews en persoonlijke gesprekken in een streaming studio of gewoon vanuit huis, door te VERBINDEN vanuit oprechte interesse en virtuele interactie en door te VERWONDEREN waarbij Niels onbegrijpelijke illusies en interactieve gedachten experimenten koppelt aan jouw bedrijf, jouw merk en jouw boodschap.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Niels Houtepen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Het maken van keuzes is vaak moeilijk. Niet alleen voor personen, maar ook voor overheden en bedrijven. Dat laatste merkt corporate illusionist Niels Houtepen geregeld bij zijn succesvolle theatertour CHOICE. Deze show, waarin hij zijn eigen zoektocht naar persoonlijk leiderschap en de worsteling die onlosmakelijk met het maken van keuzes op dit vlak verbonden is deelt, is ook afgestemd op de zakelijke markt.

‘Regie nemen over de keuzes en ambities in je persoonlijke leven is al moeilijk genoeg. Ze durven uitspreken binnen een organisatie is nóg lastiger’, vertelt Niels, die vorig jaar werd uitgeroepen tot tweede meest geboekte spreker van Nederland. ‘Het privéleven en professionele leven van mensen blijkt meer met elkaar verweven te zijn dan vaak gedacht. Persoonlijk leiderschap is in het bedrijfsleven erg actueel. Durf is hierbij vaak het sleutelwoord. Durven vertrouwen op je eigen intuïtie en het durven benoemen van je dromen en ambities. Als medewerker kun je de omzetgedreven doelstellingen van het bedrijf waarvoor je werkt vaak zo opdreunen. Maar de waarde van geld wordt slechts bepaald door dat wat we er vervolgens mee doen. Want wat wil je eigenlijk zelf en welke keuzes moet je daarvoor maken? Dat is een vraag waarvan het antwoord vaak leidt tot twijfel, schaamte en de angst om het uit te spreken.’

Staande ovatie
Illusies komen van pas om de realiteit – en daarmee persoonlijk leiderschap – op een andere manier te benaderen. ‘Ik maak zakelijke professionals graag een illusie rijker.’ Als illusionist en ondernemer heeft Niels opvallend veel gemeen met professionals in het bedrijfsleven. ‘De toeschouwer van mij als illusionist is de klant van de professional. Misschien is het daarom dat mijn beroepsmatige technieken zeer effectief zijn voor ondernemers en hun medewerkers. We delen namelijk een vergelijkbaar doel: toewerken naar een staande ovatie van de doelgroep of het publiek. In het bedrijfsleven vertaalt zich dat bijvoorbeeld naar een prachtige opdracht, bijzondere deal of nieuwe klant.’

ONLINE
Of het nu gaat om een intieme team meeting via ZOOM voor 20 personen voor OTRIUM.com of 1200 deelnemers tijdens een online event voor BOL.com, Niels heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten en was 1 van de eerste sprekers die snel de transitie wist te maken naar impactvolle online sessie. Als host/presentator en met digitale intermezzo’s met interactieve illusies was hij onderdeel van diverse online events, TEAMS en ZOOM meetings voor organisaties als BOL.com, AVANS Hogeschool, Van den Noort Recycling, PUUR Zorg, Building Blocks en OTRIUM. Verder maakte hij online video’s met brand illusions voor merken als Mc Donalds, Coca Cola en Starbucks.

Meer informatie & boekingen

Niels Houtepen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Niels Houtepen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers