YouTube-persoonlijkheid, online programmamaker en presentator Nanne Meijer (1991) is voor bedrijfsbijeenkomsten met een jong publiek te boeken als veelzijdig talent. Als presentator brengt hij vaart en humor in uw seminar of evenement, als spreker neemt hij uw publiek graag mee in de wereld van jongerencommunicatie, social media en online content.

Nanne Meijer inhuren als host of presentator

Nanne Meijer is een jeugdige autoriteit op het gebied van lifestyle, food, trends en gadgets. Hij dankt die reputatie aan zijn rol als presentator van zijn eigen zondagse feelgood show Ochtendmix, te zien bij RTL’s YouTube-kanaal Concentrate. Tijdens deze shows komen zijn talenten als presentator en spreker volledig tot hun recht; talenten die hij ook als dagvoorzitter inzet.

Meijer studeert aan de Universiteit van Amsterdam Communicatiewetenschapen. Vervolgens stort hij zich als producent en presentator volledig op de creatie van online content. Hij is één van de oprichters en makers van het YouTube-kanaal Ponkers, dat zich met niet-alledaagse video’s richt op jongeren die houden van uitdagende online entertainment.

Ook u kunt deze veelzijdige spreker boeken

Nanne Meijer, een sprekend voorbeeld van de experimenterende YouTube-generatie, is intussen ook actief als ondernemer en muzikant. Bedrijven kunnen Nanne inhuren voor de productie van bedrijfsvideo’s en hij verzorgt interactieve workshops over de ins en outs van de online wereld. Daarnaast kunt u Nanne Meijer boeken als veelzijdige spreker, bevlogen presentator en verbindende dagvoorzitter die met beide benen in de online werkelijkheid staat.

Dat Meijer een multi-talent is, blijkt eens te meer uit zijn samenwerking met Makers Channel, het video- en influencernetwerk dat sinds 2016 eigendom is van de Persgroep. Binnen deze samenwerking maakt Nanne akoestische covers van bekende hits. Zijn eerste online ‘life sessies’ vonden plaats in 2016 en trokken veel abonnees.

Contact opnemen met Nanne Meijer

Wilt u de duizendpoot en online content expert Nanne Meijer inhuren voor uw congres of bedrijfsevent? Wij zijn u graag van dienst met informatie over de voorwaarden die verbonden zijn aan het boeken van deze spreker, presentator en dagvoorzitter. Ons Quality Bookings team staat u met plezier te woord.

Nanne Meijer spreekt graag over:

Nanne Meijer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nanne Meijer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21