Nabil Aoulad Ayad

Nabil Aoulad Ayad  is bekend geworden als Nederlands Kampioen Beatbox 2007 en als acteur in de soapserie Onderweg Naar Morgen. Maar Nabil is ook stand-up comedian en presentator van evenementen in het land.

Beatboxer en comedian
Al heel jong weet de in Waalwijk geboren Nabil Aoulad Ayad wat hij wil en staat hij vooraan bij talentenjachten, toneelstukken en schoolmusicals. Nabil leert zichzelf het human beatboxen aan en treedt hiermee regelmatig op in binnen- en buitenland. In 2007 wordt hij zelfs Nederlands Kampioen Beatboxen.  Nabil sluit zich tevens aan bij het bekende comedygezelschap Comedy Explosion en toert als stand-up comedian door het land. Ook speelt hij in 2005 mee in het theaterstuk Rzpkt.

Acteur en presentator
Nabil Aoulad Ayad vervult gastrollen in diverse televisieseries, waaronder Van Speyk, Deadline en Zomerz@pp, en in films als Kicks en Bolletjes Blues. In 2008 is hij te bewonderen in de soapserie Onderweg naar Morgen en datzelfde jaar krijgt hij een hoofdrol in de serie De Co-assistent. Naast acteur is Nabil ook een prettige presentator en gespreksleider. Regelmatig presenteert hij bedrijfsfeesten, evenementen en festivals.

Nabil Aoulad Ayad spreekt graag over:

Nabil Aoulad Ayad boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nabil Aoulad Ayad. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21