De nabeschouwing – Robert Doornbos & Rob Kamphues

De ideale afsluiting van een congres, seminar of bedrijfspresentatie kenmerkt zich door verrassing, inspiratie, energie en een lach. In de nabeschouwing dat gepresenteerd wordt door Robert Doornbos (voormalig formule 1 coureur) en Rob Kamphues (tv-presentator en fervent racer) nemen beide heren uw gasten mee in een reis door de wereld van de formule 1. Wat houdt het écht in om als formule 1 coureur met enorm hoge snelheden over het asfalt te rijden terwijl u met verschillende uitdagingen wordt geconfronteerd? Wat gebeurt er met uw brein en uw inschattingsvermogen als u met 300 kilometer per uur op een bocht af racet? Wat kunt u als manager of ondernemer leren van deze populaire sport?

De Nabeschouwing is een inspirerende live performance show waarbij Rob Kamphues en Robert Doornbos een link leggen tussen uw business en F1. Hebt u de discipline, kracht, uithoudingsvermogen, focus, teamwork van een F1-coureur? Laat u inspireren in deze 45 minuten durende uptempo teambuildingshow gevuld met hilarische momenten.

Robert Michael Doornbos (Rotterdam, 23 september 1981) is een Nederlands autocoureur. Hij is voormalig Formule 1- en racecoureur voor Team Minardi USA in de Champ Car World Series. Robert Doornbos was het laatst actief als rijder van A1 GP-team Nederland in de A1GP Series en in de IndyCar Series.

Cabaretier en presentator Rob Kamphues is bekend van diverse televisieprogramma’s, waaronder de populaire KRO-reeks De Reünie. Ook is Rob een fervent racer en presentator van diverse F1 programma’s.

In deze 30 tot 40 minuten durende show zullen Robert en Rob uw gasten uitdagen om te voelen wat een F1 coureur mee maakt als deze op een circuit rijdt. Met diverse interactieve testjes en spellen zullen uw relaties tot het uiterste worden gedreven en verrast staan van zichzelf. Een aantal mensen worden zelfs op het podium uitgenodigd om met de beide heren hun stressbestendigheid te testen. Dit levert hilarische momenten op!

De nabeschouwing XXL
Wilt u uw gasten de gelegenheid bieden om live op het podium te racen in een racesimulator tegen voormalig F1 coureur Robert Doornbos? Boek dan De Nabeschouwing XXL. Dit is echt een unieke show en alleen geschikt voor de grotere congressen en seminars. Op het podium zal een echte racesimulator staan en op het scherm kan iedereen de presentaties van hun collega of zaken relatie live volgen.

De nabeschouwing – Robert Doornbos & Rob Kamphues spreekt graag over:

De nabeschouwing – Robert Doornbos & Rob Kamphues boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van De nabeschouwing – Robert Doornbos & Rob Kamphues. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21