Milika Peterzon

Journaliste en presentatrice Milika Peterzon is vooral bekend van het programma Hart van Nederland. Zij runt een eigen reclamebureau, en is beschikbaar voor het leiden van informatieve bijeenkomsten in het land.

Hart van Nederland
Milika Peterzon begint haar televisiecarrière in 1984 als omroepster bij de TROS. Vanaf 1995 is zij werkzaam bij SBS 6, waar zij onder andere de presentatie van Hart van Nederland en Shownieuws voor haar rekening neemt. Verder presenteert zij het magazine Goedenavond Nederland en een aantal speciale themaprogramma’s, waaronder Dieren Gered!, In actie voor dieren, en Het Nationale Verkeersexamen. In 2012 presenteert zij Hart van Nederland voor het laatst.

Presentatie en dagvoorzitterschap
Milika Peterzon heeft haar eigen reclamebureau en werkt bovendien als discussieleider, dagvoorzitter en presentator. Zij is in te huren voor het presenteren en leiden van informatieve bijeenkomsten in het land. Ook een bedrijfsfeest leidt zij graag in goede banen. Zowel voor het vermaken van een bomvol theater met 800 medewerkers van een multinational als voor een intieme discussie met 40 leidinggevenden is zij te vinden. Milika is een enthousiaste dagvoorzitter die een zaal betrokken weet te krijgen.

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze presentator kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Milika Peterzon spreekt graag over:

Milika Peterzon boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Milika Peterzon. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21