Michenu Maduro is een dramadocent en trainster die haar publiek door middel van storytelling weet te inspireren. Ze houdt zich bezig met jongeren met gedragsproblemen en ook professionals op het gebied van onderwijs, veiligheid en hulpverlening kunnen haar inhuren als spreker.

Vrijwilligerswerk
Maduro studeerde pedagogie en volgde een opleiding tot dramadocente en kwam vervolgens door haar vrijwilligerswerk in contact met jongeren met gedragsproblemen. Daarnaast ontdekte zij dat zij over de gave beschikte om door het harde, afstandelijke schild van deze jongeren heen te breken.

Zij besloot dat zij hier haar werk van wilde maken en meldde zich bij de jeugdinrichting in haar woonplaats om daar twee maanden te komen werken om met een groep een voorstelling te maken. Het programma was een succes en zorgde voor verbinding en openheid bij de jongeren, waarna de directie besloot het vak drama een vast onderdeel in het programma van de jeugdinrichting te maken.

Jeugdinstellingen
Maduro geeft regelmatig lezingen over haar ervaringen in de jeugdinstellingen. Zij legt daarin uit hoe het is voor jongeren om vast te zitten en wat er achter het harde uiterlijk schuil gaat. Ook vertelt zij wat er voor nodig is om door deze façade heen te breken.

Haar lezingen zijn een inspiratiebron voor mensen uit het onderwijs, de veiligheidssector en de hulpverlening. Maduro behandelt onderwerpen als groepsdynamica en hulpverlening.

 

Wilt u Michenu Maduro boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Minchenu Maduro spreekt graag over:

Minchenu Maduro boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Minchenu Maduro. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21