Michael Eerhart is een powerhouse op het gebied van blockchain en cryptocurrency. Sinds begin 2013 is hij bij verschillende vooraanstaande blockchain projecten betrokken. Zowel als investeerder als adviseur richt hij zich volledig op het waar maken van het potentieel en het praktische nut dat blockchain te bieden heeft. Binnen de blockchain (en crypto) community is Michael Eerhart een autoriteit, maar inmiddels ook daarbuiten een veel geboekt spreker en trainer. U kunt Michael kennen van diverse toonaangevende nationale en internationale conferenties, maar ook van mediaoptredens bij o.a. Pauw, RTLZ en Radio538.

Sinds begin 2017 is Michael eigenaar van de organisatie GoBlock. GoBlock helpt bedrijven en instanties bij het realiseren van de gestelde blockchain doelen door middel van adviestrajecten en productontwikkeling. Als onderdeel hiervan is het geven van (ook Engelstalige) trainingen & presentaties (inclusief hoger management) op zijn lijf geschreven. Om u te inspireren combineert Michael zijn kennis en passie over blockchain samen met hands-on ervaringen vanuit de praktijk. Michael’s stijl is informeel, toegankelijk en verfrissend.

Michael Eerhart spreekt graag over:

Michael Eerhart boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Michael Eerhart. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21