Info & boekingen
Spreker Mentale fitness voor ondernemers - Kasper van der Meulen
Exclusief bij
Quality Bookings

Mentale fitness voor ondernemers Kasper van der Meulen

Mentale fitness voor ondernemers als spreker boeken

Als ondernemer sta je altijd aan. De economie draait constant door en dat geldt daarmee ook voor je bedrijf. Helaas draaien ook je gedachten, zorgen en stresssystemen tegen wil en dank mee in deze eindeloze cirkel van mentale belasting. Vroeg of laat breekt dit jou als ondernemer op. Je krijgt een burn-out en kan je werk tijdelijk niet meer opbrengen. Met alle zakelijke gevolgen van dien…

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Mentale fitness voor ondernemers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Biohacker Kasper van der Meulen weet maar al te goed waar bovenstaand scenario toe kan leiden. Zelf inmiddels succesvol ondernemer en veelgevraagd spreker in de zakenwereld, voelde hij zich in het verleden opgebrand en ongelukkig. In zijn lezing Mentale fitness voor ondernemers vertelt hij hoe hij met minder werken meer wist te bereiken en hoe jij in jouw zakelijke leven hetzelfde kunt doen.

Mentale fitheid: basisvoorwaarde ondernemerschap

Van een ondernemer wordt in het huidige tijdperk veel gevraagd. Je moet in het ideale geval gedreven, sociaal vaardig, zelfverzekerd, besluitvaardig en soms ook een beetje koppig zijn. Boek je eenmaal succes met het verwezenlijken van je visie en groeit je bedrijf, dan moet je en passant ook nog een team van mensen weten aan te sturen.

Niet zo gek dus dat het ondernemerschap het maximale vraagt van je emotionele, fysieke en in het bijzonder mentale vermogens. Mentale fitheid is een basisvoorwaarde die ervoor zorgt dat de moderne ondernemer is berekend op een niet aflatende stroom van problemen, uitdagingen en stress. Al deze factoren zijn nu eenmaal onlosmakelijk met het ondernemerschap verbonden.

Optimale balans tussen rust en volle actie

In zijn lezing Mentale fitness voor ondernemers toont Kasper aan dat menselijke biologie altijd en overal hetzelfde is; in welke sector je ook onderneemt. Begrijp je dit principe, dan kun je de stress die voorheen zo zwaar op je schouders woog in je voordeel gebruiken en de superkracht van focus in eigen hand nemen.

Door middel van een aantal eenvoudige mentale fitness oefeningen leert Kasper je in zijn presentatie om makkelijk in volle actie en focus te komen. Natuurlijk alleen wanneer dat écht nodig is, want diepe rust en ontspanning zijn in de tussentijd minstens zo belangrijk.

Vind je tussen deze twee uitersten eenmaal de juiste balans, dan leidt dit tot meer focus, productiever werken, beter slapen en behoud van controle over je energie gedurende de dag. Kortom: je verhoogt als ondernemer je mentale fitness op alle vlakken.

Lezing over Mentale fitness voor ondernemers boeken

Kasper zijn lezing over Mentale fitness voor ondernemers is een waardevolle toevoeging voor elk serieus ondernemerscongres of -symposium. De bestseller auteur van Mindlift – Mentale Fitness voor het Moderne Brein toont zich ook een begenadigd spreker en weet zelfs het meest kritische publiek te intrigeren met zijn inspirerende verhaal en praktische tips voor een betere mentale fitheid.

Meer weten over de voorwaarden om deze veelgevraagde spreker te boeken voor een lezing die op maat is toegespitst? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of boek Mentale fitness voor ondernemers direct voor uw eigen seminar of congres.

Meer informatie & boekingen

Mentale fitness voor ondernemers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Mentale fitness voor ondernemers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers