Info & boekingen
Spreker Mentale fitness in het onderwijs - Kasper van der Meulen
Exclusief bij
Quality Bookings

Mentale fitness in het onderwijs Kasper van der Meulen

Mentale fitness in het onderwijs als spreker boeken

Het is een cruciale vaardigheid voor een leraar: contact kunnen maken met het lerend vermogen van het jonge brein. Zeker in tijden van constante prikkels en afleidingen is deze skill extra van belang. Voormalig leraar en inmiddels biohacker Kasper van der Meulen legt in zijn lezing Mentale fitness in het onderwijs bevlogen uit hoe de moderne leraar uit kan groeien tot volmaakt breinprogrammeur.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Mentale fitness in het onderwijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Met 9 jaar ervaring als docent biologie, natuurkunde, scheikunde en muziek weet Kasper als geen ander wat ervoor nodig is om jongeren in het onderwijs op een speelse manier in beweging te brengen. Eerder in de onderwijssector ook actief als Innovation Coordinator, is hij inmiddels uitgegroeid tot vooraanstaand biohacker, bestselling auteur en gewild spreker over de hele wereld.

Prikkelen van het jonge brein

Elke leraar is in essentie een breinprogrammeur. Toch hebben veel leraren niet goed in beeld hoe het tienerbrein werkt en hoe ze dit optimaal kunnen aanspreken. Dit blijkt een probleem van toenemende proporties in een tijdperk waarin steeds meer externe prikkels schreeuwen om de snel wegvloeiende aandacht van de scholier.

Dit vraagt van onderwijsprofessionals meer dan ooit een essentiële vaardigheid: mentale fitness. Hiermee doelt Kasper op de mentale capaciteit en kunde van de leraar om het brein van een grote groep leerlingen op de juiste manier te raken. In zijn lezing over Mentale fitness in het onderwijs vertelt hij er alles over aan opdrachtgevers die hem inhuren als spreker.

Innovatief onderwijs koppelt rendement aan plezier

De lezing van Kasper gaat in op creatieve manieren om de uitdagingen van de moderne tijd in het voordeel van het onderwijssysteem en de leerling te gebruiken. Mits op correcte wijze toegepast en met behulp van technieken als beweging, meditatie en ademhaling, kan de leraar hiermee een breed scala aan leer- en gedragsproblemen tegengaan.

Bijzonder aan de methode van Kasper is dat hij leunt op de basisbeginselen van biohacking, een moderne filosofie die zelfverbetering kwantificeerbaar én makkelijker maakt. Een mentaal fitte leraar is namelijk een voorwaarde om het lerend vermogen van een groep leerlingen effectief te prikkelen. Hiermee gaan het leerrendement, het welzijn en het plezier tijdens te lessen direct omhoog.

Lezing over Mentale fitness in het onderwijs boeken

Kasper inhuren voor een lezing over Mentale fitness in het onderwijs is een garantie voor een enerverende presentatie boordevol waardevolle informatie. Met zijn achtergrond in het onderwijs en meer dan tienduizend uur ervaring in lesgeven over onderwerpen als wetenschap, zelfontwikkeling en innovatie, is dit een spreker die uw onderwijsorganisatie niet mag missen.

Meer weten over de voorwaarden voor een maatwerk lezing over Mentale fitness in het onderwijs? Neem contact op voor meer informatie of om biohacker en bestselling auteur Kasper van der Meulen direct te boeken als spreker.

Meer informatie & boekingen

Mentale fitness in het onderwijs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Mentale fitness in het onderwijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers