Info & boekingen
Spreker Mentale fitness in het bedrijfsleven - Kasper van der Meulen
Exclusief bij
Quality Bookings

Mentale fitness in het bedrijfsleven Kasper van der Meulen

Mentale fitness in het bedrijfsleven als spreker boeken

Jarenlang offert de gemiddelde werknemer zijn welzijn op in ruil voor productiviteit. Steeds werkt hij net even harder, langer en gestrester om zijn werk af te krijgen. Dat lukt, maar er is ook een keerzijde. Dagenlang achter een bureau stilzitten en slechte voedingskeuzes leiden tot een gestage achteruitgang van zijn gezondheid tot het onvermijdelijke gebeurt: hij krijgt een burn-out en valt uit.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Mentale fitness in het bedrijfsleven
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Biohacker Kasper van der Meulen was ooit de personificatie van dit herkenbare verhaal. Maar zelf wist hij het tij te keren. Hij ging van te dik, opgebrand en ongelukkig naar een levensstijl van focus, fitness en persoonlijke vrijheid. Inmiddels geeft hij als beststelling auteur en veelgevraagd spreker de gewilde lezing Mentale fitness in het bedrijfsleven aan grote organisaties in het bedrijfsleven.

Van burn-out naar mentale fitheid

De burn-out is een fenomeen dat in Nederland wijdverbreid is. Maar liefst een op de zeven werknemers in ons land kampt met burn-outklachten en het einde van deze uitdijende epidemie is nog lang niet in zicht. Vermoeidheidsklachten variëren van een leeg gevoel na de werkdag tot langdurige uitschakeling als gevolg van emotioneel, fysiek of mentaal disfunctioneren.

In een maatschappij waar denkwerk steeds meer de overhand krijgt, blijkt met name de mentale component een belangrijke rol te spelen. Want hoe blijf je mentaal fit als allerlei externe prikkels continu om de aandacht van je brein vragen? Een brein dat evolutionair bovendien niet is toegerust op een constante stroom van pushberichten, emailnotificaties en schier eindeloze takenlijstjes.

Een leukere, efficiëntere en stressvrije werkdag

In zijn lezing Mentale fitness in het bedrijfsleven legt Kasper uit waarom het voor de werknemer tijd is om zijn eigen welzijn prioriteit te geven boven een ogenschijnlijk hogere productiviteit. Want het goede nieuws is dat productiviteit en effectiviteit juist omhoog gaan als de werknemers binnen een bedrijf mentaal fitter zijn.

De vooraanstaande biohacker laat in zijn presentatie op enerverende wijze zien hoe de werkdag leuker, efficiënter en vooral stressvrijer wordt door het toepassen van een aantal eenvoudige brain hacks. Hij leert zijn publiek de biologie van stress te doorgronden en in te zetten in het eigen voordeel, zodat energie en focus met meer gemak zijn te managen door de dag heen.

Lezing over Mentale fitness in het bedrijfsleven boeken

Kasper inhuren voor een presentatie over Mentale fitness in het bedrijfsleven staat garant voor een boeiende lezing die geen seconde gaat vervelen. Als bekend auteur van de bestseller Mindlift – Mentale Fitness voor het Moderne Brein en met meer dan tienduizend uur ervaring in lesgeven over gerelateerde onderwerpen, gooit deze spreker in het bedrijfsleven steevast hoge ogen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de lezing Mentale fitness in het bedrijfsleven te boeken voor uw eigen congres of seminar? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden om Kasper van der Meulen in te huren voor een presentatie die op maat is toegespitst.

Meer informatie & boekingen

Mentale fitness in het bedrijfsleven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Mentale fitness in het bedrijfsleven
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers