Info & boekingen
Spreker Mentale fitness in de overheid - Kasper van der Meulen
Exclusief bij
Quality Bookings

Mentale fitness in de overheid Kasper van der Meulen

Mentale fitness in de overheid als spreker boeken

Binnen de overheid is geregeld sprake van complexe en grootschalige uitdagingen. Die komen vaak onverwacht als gevolg van veranderende maatschappelijke en economische omstandigheden. Voor de werknemer in het overheidswezen kan het een emotionele, fysieke en mentale belasting vormen om hier telkens weer adequaat op in te spelen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Mentale fitness in de overheid
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Mentale fitheid is dan ook een eerste vereiste om met deze stress om te kunnen gaan. In zijn lezing Mentale fitness in de overheid betoogt biohacker Kasper van der Meulen dat een continue focus op termijn contraproductief is. Een gebalanceerd leven biedt ook ruimte voor ontspanning en zorgt hiermee juist voor een grotere productiviteit en effectiviteit dan in eerste instantie vaak gedacht.

Actuele thematiek binnen de overheid

Al sinds jaar en dag is er veel te doen om de veronderstelde kloof tussen overheid en burger. Dit imago heeft veel te maken met een gebrekkige communicatie, maar wordt de laatste jaren in de hand gewerkt door ontwikkelingen als schaalvergroting, digitalisering en efficiëntieslagen. Voor de betrokken overheidsmedewerker kan het lastig én stressvol zijn om deze afstand te overbruggen.

De eisen die worden gesteld aan de moderne ambtenaar zijn dan ook legio. Een goede mentale fitheid is een basisvoorwaarde om binnen dit complexe landschap optimaal te functioneren en de superkracht van focus te hervinden. Dat blijkt een flinke uitdaging in een context waarin burn-outklachten binnen het overheidsapparaat eerder regel dan uitzondering dreigen te worden.

Menselijke biologie leidend bij functioneren

In zijn lezing Mentale fitness in de overheid legt Kasper uit waarom veranderingen in levenswijze en bewustzijn noodzakelijk zijn om de slag te maken van opgebrand en ongelukkig naar energiek en gefocust. We zijn immers allemaal gebonden aan dezelfde menselijke biologie, die reageert op externe prikkels en daarmee bepalend is voor ons welbevinden en functioneren.

Met praktische oefeningen op het gebied van mentale fitness leert de bevlogen spreker zijn publiek hoe een gezonde balans tussen ontspanning en actie niet ten koste gaat van productiviteit, maar deze juist verbetert. Op overtuigende wijze demonstreert hij hoe mentale fitness tegelijkertijd bijdraagt aan een betere communicatie richting zowel de burger als collega’s.

Lezing over Mentale fitness in de overheid boeken

Kasper zijn lezing over Mentale fitness in de overheid biedt veel toegevoegde waarde voor de overheidsorganisatie die zijn medewerkers wil prikkelen en inspireren. Met aansprekende praktijkvoorbeelden en een focus op actuele thema’s weet deze bedreven spreker een onuitwisbare indruk te maken op zijn publiek.

Heeft u belangstelling voor het boeken van Kasper van der Meulen? Deze veelgevraagde spreker en bestseller auteur van Mindlift – Mentale Fitness voor het Moderne Brein stemt zijn lezing graag af op uw wensen en situatie. Neem contact op voor informatie over de voorwaarden.

Meer informatie & boekingen

Mentale fitness in de overheid inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Mentale fitness in de overheid
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers