Info & boekingen
Spreker Max van den Burg - Online Maatwerk Cabaret Copyright foto: Ariane Kok

Max van den Burg Online Maatwerk Cabaret

Max van den Burg als spreker boeken

Max van den Burg is cabaretier, presentator en dagvoorzitter. Hij is bekend van tv-programma’s als BNNVARA’s ‘Rambam’, ‘Wat Als?’, films als New Kids en vele tv-commercials. Al jaren tourt hij met energieke one-man-shows langs de theaters, geeft bedrijfsoptredens en maakt humoristische filmprodukties.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Max van den Burg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Max van den Burg

“Mooi online event, jammer dat iedereen zo snel afhaakte….”

Bij online events, is een stukje entertainment onontbeerlijk. Kijkers haken snel af bij een overload aan (serieuze) informatie, dus is een humoristische onderbreking, opening of afsluiter absoluut geen overbodige luxe. Het is dé manier om de aandacht vast te houden en het verbindt altijd: De zaak eens luchtig met z’n allen bekijken.

Omdat ‘een grappig stukje comedy of cabaret’ dat opgevoerd voor een publiek in een zaal wél goed werkt, online vaak niét goed overkomt, maakt Max speciaal voor uw bedrijf of organisatie een humoristische tv-show, van professionele kwaliteit, die online wél succes oogst.  Veel humor, snelheid en variatie, met een bijzonder visuele uitstraling die uw event net even dat humoristische extraatje geeft.

Voor wie is het webinar?

De Max Online Show is een online tv-show van 15 – 20 minuten, die in overleg afgestemd wordt op uw bedrijf of organisatie en volledig op maat is gemaakt. Daarom is de doelgroep: Iedereen die bij uw bedrijf of organisatie werkt en over een minimaal gevoel voor humor beschikt.

Omschrijving van het webinar

In een humoristische online tv-show van 15 – 20 minuten bekijkt cabaretier Max van den Burg uw bedrijf of organisatie als geïnteresseerde buitenstaander. Voorafgaand vindt er bij u een bezoek plaats, of een uitgebreid telefonisch voorgesprek, om uw bedrijf of organisatie te leren kennen.  De mensen, de producten of diensten, de gebouwen, de branche, de marketing… Alles zal Max inspireren tot het maken van comedy, muziek, parodieën, interviews, filmpjes, of zelfs een speciale quiz, in de stijl van De Wereld Draait Door, Dit Was Het Nieuws en Zondag Met Lubach. Live gestreamd, of opgenomen in zijn professionele thuisstudio, waar hij een complete tv-ervaring kan creëren.

Waarom dit webinar van Max boeken?

Met zijn ruime ervaring in cabaretoptredens, bedrijfsoptredens , humoristische tv- en filmprodukties, weet Max van den Burg als geen ander wat er nodig is om een publiek op passende en smaakvolle wijze te vermaken, óók online!

Meer informatie & boekingen

Max van den Burg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Max van den Burg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers