Mathieu Weggeman is een bekend organisatieadviseur en bedrijfskundige met een hoogleraarschap organisatiekunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Zijn specialisme is kennis- en innovatiemanagement en veel bedrijven willen hem inhuren als spreker om een inhoudelijk sterke lezing over dit onderwerp te geven.

Biografie van Mathieu Weggeman

Mathieu Weggeman wordt geboren in 1953 en ontwikkelt zich in het begin van zijn carrière al snel tot specialist in de organisatiekunde. Hij promoveert op strategisch management aan de Katholieke Universiteit Brabant en werkt enige tijd als consultant voor organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Hij blijft echter altijd binding met de universitaire wereld en kennismanagementliteratuur houden.

Een van de bedrijven waardoor hij in zijn lange loopbaan werkt, is Philips. Hij vertolkt een rol als adviseur in de Raad van Bestuur van het bedrijf en werkt hier onder meer samen met de wereldberoemde Indiase hoogleraar C.K. Prahalad. Net als deze veelgevraagde spreker, willen bedrijven hem steeds vaker inhuren voor een lezing op maat over zijn vakgebied.

Hoogleraar Mathieu Weggeman inhuren als spreker

In 2001 ontvangt Mathieu Weggeman de oeuvreprijs van de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs voor zijn artikelen en boeken in de management vakliteratuur. In 2005 volgt een verkiezing in de top 10 van Nederlands beste organisatieadviseur en drie jaar later groeit zijn boek Leindinggeven aan professionals? Niet doen! uit tot Managementboek van het Jaar.

Tegenwoordig is de succesvol organisatieadviseur en auteur actief als hoogleraar Organisatiekunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Hij houdt zich hier vooral bezig met bijzondere innovatie, maar voert daarnaast nog zijn eigen praktijk als bestuursadviseur. Ook is hij lid van de Raad voor Cultuur en commissaris bij Buurtzorg Nederland en het Eindhovense Brainport.

Spreker Mathieu Weggeman boeken voor een lezing

Mathieu Weggeman is gespecialiseerd in innovatieprocessen binnen organisaties waar kennis en technologie een belangrijke rol spelen. Vaak zijn deze actief in sectoren zoals de gezondheidszorg of het onderwijs. Zijn belangrijkste aandachtsgebied is het geven van leiding aan professionals, het formuleren van een effectieve strategie en het scherpstellen van werkmethoden van de netwerkgeneratie.

Bedrijven en organisaties willen deze spreker niet alleen inhuren om zijn extensieve kennis van het werkveld, maar ook om zijn onderhoudende manier van vertellen. Als hoogleraar weet hij zijn publiek van de eerste tot de laatste seconde te boeien en tilt hij elk congres of seminar naar een hoger niveau met zijn ijzersterke inhoud.

Contact opnemen met Mathieu Weggeman

Wilt u Mathieu Weggeman ook inhuren als spreker voor uw congres, seminar of andere evenement? De medewerkers van Quality Bookings informeren u graag over de mogelijkheden om deze vooraanstaande hoogleraar te boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Mathieu Weggeman spreekt graag over:

Mathieu Weggeman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mathieu Weggeman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21