20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Martin Visser

Martin Visser als spreker boeken

Bent u op zoek naar een spreker die niet alleen boeiend en informatief is, maar ook inspirerend? Dan is Martin Visser de perfecte keuze voor uw evenement. Martin Visser, bekend om zijn expertise in economie en financiën, brengt een schat aan kennis en ervaring mee naar elke bijeenkomst. Zijn lezingen zijn niet alleen rijk aan inhoud maar ook toegankelijk en boeiend. Met zijn unieke perspectief op economische trends, financiële markten en de impact daarvan op de samenleving, weet hij zijn publiek te betrekken en te prikkelen. Of het nu gaat om de nuances van de wereldeconomie of de lokale financiële uitdagingen, Martin Visser zorgt voor een diepgaand en verhelderend inzicht.

Martin Visser

Journalist & auteur

Over economie en financiën

Economie en financiën zijn onderwerpen die centraal staan in de lezingen van Martin Visser. Hij behandelt de meest actuele thema’s, zoals wereldwijde economische verschuivingen, financiële stabiliteit, en de impact van politieke beslissingen op de economie. Martin legt complexe economische concepten op een eenvoudige en toegankelijke manier uit, waardoor zijn lezingen geschikt zijn voor een breed publiek. Of het nu gaat om de gevolgen van de Brexit, de opkomst van cryptocurrencies, of de toekomst van de Europese Unie, Martin biedt waardevolle inzichten en analyses die zowel informatief als relevant zijn.

Martin Visser inhuren voor een lezing

Het inhuren van Martin Visser voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Contacteer ons bij Quality Bookings en wij begeleiden u door het hele proces. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, ons team zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Met onze all-inclusive tarieven en binnen 24 uur offerte garantie, nemen we alle zorgen uit handen. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw ervaring met ons en met Martin Visser vlekkeloos verloopt.

Biografie van Martin Visser

Martin Visser is een vooraanstaand Nederlands econoom, journalist en auteur, wiens carrière gekenmerkt wordt door een diepe betrokkenheid bij economische en financiële onderwerpen. Met meer dan twee decennia ervaring in de journalistiek, heeft Martin een schat aan kennis opgebouwd over de wereldeconomie, financiële markten en economisch beleid.

Geboren in een familie die waarde hechtte aan onderwijs en kritisch denken, ontwikkelde Martin al op jonge leeftijd een interesse in economie. Na zijn studie economie aan de Universiteit van Amsterdam, begon hij zijn carrière als journalist. Hij werkte voor verschillende toonaangevende Nederlandse kranten, waaronder De Telegraaf, waar hij zich specialiseerde in economisch en financieel nieuws.

Martin’s werk als journalist heeft hem in staat gesteld om een diepgaand inzicht te krijgen in zowel lokale als internationale economische vraagstukken. Hij heeft een uniek vermogen om complexe economische theorieën en financiële trends te vertalen naar heldere, begrijpelijke taal. Dit maakt hem niet alleen een gewaardeerd journalist, maar ook een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.

Naast zijn journalistieke werk is Martin ook auteur van verschillende boeken over economie en financiën, waarin hij zijn inzichten en analyses deelt over de economische uitdagingen en kansen van onze tijd. Zijn boeken zijn geprezen voor hun helderheid en het vermogen om complexe materie toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Als spreker is Martin in staat om zijn diepgaande kennis van economie en financiën te combineren met een levendige presentatiestijl. Hij weet zijn publiek te boeien met boeiende verhalen, actuele voorbeelden en scherpe analyses. Of hij nu spreekt voor een groep studenten, professionals of op een groot internationaal congres, Martin’s presentaties zijn altijd informatief, inspirerend en uiterst relevant.

In zijn lezingen behandelt hij een scala aan onderwerpen, van macro-economische trends tot de impact van financieel beleid op de dagelijkse praktijk. Hij duikt in de nuances van economische ontwikkelingen en legt uit hoe deze van invloed zijn op bedrijven, overheden en individuen. Zijn vermogen om complexe materie te vertalen in concrete en praktische inzichten maakt hem een ideale spreker voor evenementen die gericht zijn op economische en financiële educatie en bewustwording.

Met zijn indrukwekkende achtergrond, diepgaande kennis en boeiende presentatiestijl, is Martin Visser een uitstekende keuze voor elke organisatie die op zoek is naar een deskundige en inspirerende spreker. Boek Martin Visser voor uw volgende evenement en bied uw publiek een onvergetelijke ervaring.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Martin Visser

Schrijf een review

Video met Martin Visser

Meer informatie & boekingen

Martin Visser inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Martin Visser
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers