Econoom en journalist Martin Visser is verslaggever en columnist voor De Financiële Telegraaf. Hij is gefascineerd door de manier waarop politici reageren op economische uitdagingen en weet alles van bankproblemen en de eurocrisis. U kunt Martin Visser inhuren als spreker.

Visser werkte jarenlang voor het Financieel Dagblad (FD) waar hij werkte als redacteur economie en politiek. Later ging hij ook columns schrijven voor de krant. Visser specialiseerde zich bij het Financieel Dagblad in het snijvlak tussen politiek en economie. Voor het FD werkte hij vier jaar in Den Haag. Vervolgens verhuisde hij naar Brussel waar hij de Europese politiek en vooral de eurocrisis van dichtbij volgde.

Na zijn periode bij het FD maakte Visser de overstap naar Nederlands grootste dagblad, De Telegraaf, waar hij voor De Financiële Telegraaf ging werken. Wekelijks heeft hij zijn eigen column over economische en politieke aangelegenheden.

Wilt u Martin Visser inhuren als spreker? Neem dan contact met ons op.

Martin Visser spreekt graag over:

Martin Visser boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Martin Visser. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21