Bedrijfsfilosoof en KeuzeHeer

Mensen en organisaties inzicht geven in hun keuzes, dat is de passie van deze ras-Amsterdammer. Marketeer, entrepreneur pur sang en creatieve geest, met ruim 40 jaar podiumervaring als presentator, acteur, muzikant en entertainer. Hij doet dat in zijn presentaties o.a. aan de hand van de KeuzeKnikker, die hij ontwikkelde en waarvoor hij honderden professionals opleidde.

De KeuzeKnikker is een 3-D keuzemodel dat alle essentiële levensposities in zich heeft. Dat effectief duidt hoe en waarom mensen (niet) kiezen. Waarom zij van A naar B willen, maar niet bij B óf bij C uitkomen. Niet doen wat zij beloven te doen. Waarom teams en organisaties ondanks een heldere visie en dito afspraken, toch onder de maat presteren. Doelen ondermijnen door onbewust te creëren wat zij het meeste vrezen. En hoe bewuste keuzes dit kunnen veranderen!

Aan de hand van cabareteske verhalen, liederen en een hilarisch leerzame KeuzeKwizzz onderzoekt Martin de keuzes die hijzelf én zijn publiek hebben gemaakt. Zitten we hier vrijwillig of bestaat de vrije wil niet? Mogen of moeten we kiezen? Hij legt bloot hoe irrationeel we zijn en hoe schuld en schaamte ons parten spelen. Hij laat ons zien én voelen hoe muziek ons brein dús ons gedrag beïnvloed. Het is glashelder; deze man weet waar hij het over heeft.

Kortom, als bedrijfsfilosoof is deze kleinkunstspreker en Keuzeheer uniek. Verrassend als afsluiter van een (bedrijfs)evenement, zakelijk congres of training. Behoefte aan een leerzame blik op ondernemerschap, management, talent en de toekomst? Wil je je product of jaarverslag “With a Twist’ naar buiten brengen? Is het thema communicatie, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, ondernemen of innovatie; denk dan aan deze inspirerende persoonlijkheid, tevens uitermate geschikt als dagvoorzitter.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.

Martin Spee spreekt graag over:

Martin Spee boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Martin Spee. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21