Martijn Oosterhuis

Cabaretier en stand-up comedian Martijn Oosterhuis, onder meer bekend van De Lama’s, heeft veel ervaring opgedaan met optredens in diverse zalen en tijdens tal van festivals. Ook bij bijeenkomsten in het land zorgt hij graag voor een humoristische noot.

Stand-up comedy
Martijn Oosterhuis wint in 1997 de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Vervolgens treedt hij vooral in het Verenigd Koninkrijk op  als stand-up comedian. In 2002 maakt Martijn Oosterhuis- na terugkeer in Nederland – zijn theaterdebuut met zijn eerste soloprogramma, ‘Echt’. Later brengt hij de cabaretvoorstellingen ‘Van Huis Uit’ en ‘ Smile’.

Lama
Veel succes heeft Martijn Oosterhuis als een van de Lama’s in het gelijknamige BNN-programma. Verder heeft hij een eigen kanaal bij 2gotv, schrijft hij columns in Penthouse en is hij te gast in verschillende programma’s. Daarnaast verzorgt hij optredens tijdens grote publieksfestivals, zoals Lowlands, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Ook in het Comedy Café te Amsterdam is hij regelmatig te bewonderen.

Het materiaal van Martijn Oosterhuis  is ‘uit het leven gegrepen’. Zijn optreden heeft altijd een grote grapdichtheid, waardoor zowel grote als kleine gezelschapen er steevast veel plezier aan beleven.

Martijn Oosterhuis spreekt graag over:

Martijn Oosterhuis boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Martijn Oosterhuis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21