Marly van der Velden

De energieke, jonge actrice Marly van der Velden is vooral bekend als Nina uit de soap Goede tijden, slechte tijden. Maar zij heeft meer kanten en kwaliteiten, en is onder meer te boeken als presentator.

Dansen en acteren
Marly van der Velden wordt op 6 januari 1988 geboren in Delft. Zij begint haar carrière op jeugdige leeftijd als danseres en treedt op in verschillende theaterproducties. Haar dansoptredens zijn succesvol, maar zij heeft ook ambities op acteergebied. Zij volgt diverse acteerworkshops en een opleiding aan de jeugdtheaterschool. Op 16-jarige leeftijd maakt Marly haar televisiedebuut in de populaire serie Goede tijden, slechte tijden, als Nina, de dochter van Ludo en Jeanine Sanders. Het blijkt een vaste rol, die zich in de loop der jaren ontwikkelt van pubermeisje tot zelfbewuste jonge vrouw. Ook in andere televisieseries is Marly te zien. Bijvoorbeeld in Kinderen geen bezwaar en in Verliefd op Ibiza.

Sprankelende verschijning
Marly van der Velden schrijft enige tijd een populaire column in het jongerenblad Hitkrant en zij treedt op als ambassadrice van de Internationale Stichting Kinderhulp en van Human Concern. Samen met haar collega Gigi Ravelli heeft zij bovendien een sieradenlijn en een kledinglijn opgezet. Voorts doet Marly ervaring op met het presenteren van televisieprogramma’s. Zij wordt ook regelmatig gevraagd evenementen in het land te presenteren, variërend van filmpremières en uitreikingen tot productpresentaties. Met haar sprankelende verschijning weet Marly van der Velden altijd de juiste sfeer te creëren.

Marly van der Velden spreekt graag over:

Marly van der Velden boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marly van der Velden. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21