20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marlies Dekkers

Marlies Dekkers als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een inspirerende en invloedrijke gastspreker, dan is Marlies Dekkers een uitstekende keuze. Marlies Dekkers, bekend als een baanbrekende lingerieontwerpster en een voorvechter van vrouwenemancipatie, brengt een unieke mix van creativiteit, ondernemerschap en empowerment naar elk evenement. Met haar rijke ervaring in de modewereld en haar passie voor het versterken van vrouwen, biedt Marlies Dekkers lezingen die niet alleen informatief zijn, maar ook diep motiverend. Ze spreekt over onderwerpen als innovatie in design, het breken van stereotypen in de mode-industrie, en het bouwen van een succesvol internationaal merk.

Marlies Dekkers

Toponderneemster

Over het doorbreken van stereotypen in de mode-industrie

Marlies Dekkers heeft een revolutie teweeggebracht in de lingerie-industrie door het doorbreken van traditionele stereotypen. Haar lezingen over dit onderwerp bieden een fascinerend inzicht in hoe zij de grenzen van design en mode heeft verlegd. Ze bespreekt de aanleidingen en motivaties achter haar innovatieve ontwerpen en hoe deze de perceptie van vrouwelijkheid en schoonheid hebben beïnvloed. Dekkers behandelt onderwerpen zoals het belang van zelfexpressie door mode, het uitdagen van conventionele schoonheidsnormen, en het versterken van vrouwen door middel van design. Deze lezingen zijn bijzonder relevant voor organisaties die zich richten op creativiteit, mode, vrouwelijk leiderschap en sociale verandering.

Marlies Dekkers inhuren voor een lezing

Het boeken van Marlies Dekkers voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Na uw eerste aanvraag, bieden we binnen 24 uur een all-inclusive offerte aan. Onze uitgebreide support omvat hulp bij het afstemmen van de lezing op uw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat alles naadloos verloopt. Onze tevredenheidsgarantie en onze gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan uitmuntende service. Door Marlies Dekkers te boeken, haalt u niet alleen een inspirerende spreker in huis, maar ook de gemoedsrust die komt met een professionele en zorgeloze boekingservaring.

Biografie van Marlies Dekkers

Marlies Dekkers, geboren in Oosterhout, Nederland, is een internationaal gerenommeerde lingerieontwerpster en een inspirerend rolmodel voor ondernemers en vrouwen wereldwijd. Haar reis begon met een passie voor design, wat leidde tot een studie aan de Kunstacademie. Na haar afstuderen in 1991, lanceerde ze haar eigen lingerie merk. Marlies Dekkers stond al snel bekend om haar kenmerkende stijl die conventionele lingerieontwerpen uitdaagde en herdefinieerde.

Haar ontwerpen zijn niet alleen innovatief maar ook empowerment gericht. Marlies Dekkers heeft een filosofie van ‘innerwear as outerwear’, wat vrouwen aanmoedigt om hun lingerie met trots en als een vorm van zelfexpressie te dragen. Deze benadering heeft de manier waarop vrouwen hun lichaam en seksualiteit bekijken, veranderd en heeft bijgedragen aan een bredere beweging van vrouwelijke emancipatie.

Naast haar succes in de mode-industrie, is Marlies Dekkers ook een veelgevraagd spreker. Ze deelt haar ervaringen als ondernemer, haar visie op design en haar inzichten over vrouwelijk leiderschap. Haar verhaal is er een van innovatie, doorzettingsvermogen en het doorbreken van barrières, zowel in de modewereld als daarbuiten.

Marlies invloed strekt zich uit tot vele facetten van de maatschappij. Ze is een voorvechter van vrouwenrechten en is regelmatig betrokken bij initiatieven en campagnes die gericht zijn op het versterken van vrouwen. Haar werk en lezingen zijn niet alleen een weerspiegeling van haar persoonlijke filosofie en creatieve geest, maar ook van haar toewijding aan sociale verandering en empowerment.

Door haar pad te volgen, heeft Marlies een blijvende impact gemaakt in de wereld van mode en daarbuiten. Haar verhaal inspireert en motiveert, en haar inzichten zijn waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in creativiteit, ondernemerschap, mode, en de kracht van het individu om verandering teweeg te brengen. Het boeken van Marlies Dekkers als spreker is een kans om deel te nemen aan een uitzonderlijke ervaring, gevuld met inspiratie, inzicht en empowerment.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marlies Dekkers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Marlies Dekkers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marlies Dekkers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers