Marlies Dekkers

Marlies Dekkers ontwerpt lingerie om vrouwen te plezieren. Bij haar maken het traditionele, romantische kant en lint plaats voor een krachtig samenspel van lijnen, lagen en subtiele uitsnijdingen op onverwachte plaatsen.

Undressed
Twee jaar nadat Marlies Dekkers in 1991 cum laude is afgestudeerd aan de Sint-Joost Academie voor Kunst en Vormgeving te Breda lanceert zij haar lingeriecollectie Undressed. Met haar eigentijdse visie op lingerie veroorzaakt zij een kleine moderevolutie. Marlies Dekkers tracht het zelfvertrouwen van vrouwen te vieren en te accentueren, onder het motto ‘Dare to be’.

Wereldwijd succes
Marlies Dekkers wint tal van modeprijzen, waaronder de Zeebeltprijs en de Dutch Bodyfashion Award. Een solotentoonstelling in de Rotterdamse Kunsthal in 1997 beschouwt zij als een kroon op haar werk. Later wint zij nog tal van onderscheidingen, zoals Elle’s Innovator of the Year Award. In New York neemt Marlies de beroemde CILA Award in de categorie ‘Best Fashion Lingerie’ in ontvangst. En in 2008 krijgt zij de Creator of the Year Award uit handen van de burgemeester van Parijs. Haar naam groeit uit tot een gevestigd merk met wereldwijd een groot aantal verkooppunten en met eigen winkels in steden als Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Parijs, Bangkok en Keulen.

In 2003 verschijnt het boek 33 Propositions, waarin foto’s van de lingerie van Marlies Dekkers worden gecombineerd met teksten van Meghan Ferrild. Ook publiceert Marlies met Heleen van Royen de bestseller Stout – een boek over flirten, succes, macht, lingerie en erotiek.

Marlies Dekkers is te boeken als spreker. Zij spreekt op diverse congressen en seminars, en geeft lezingen op alle niveaus, voor zowel studenten als captains of industry.

Marlies Dekkers spreekt graag over:

Marlies Dekkers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marlies Dekkers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21