Mark Schaaf is dé nieuwe aanwinst bij het SBS6 programma Shownieuws. In 2014 was hij voor het eerst te zien op de nationale televisie. Door zijn modellenwerk is hij echter al langer werkzaam in de media & entertainment.

Na zijn HBO-studie Bedrijfseconomie besloot Mark zijn modellenwerk te combineren met een baan als bedrijfsleider bij de bekende Amsterdamse club Jimmy Woo. Uiteindelijk trok het modellenwerk toch meer en besloot hij dan ook om zich hier voor 100% op te focussen. De afgelopen jaren was hij te zien in diverse commercials waar onder Reebok, Kinder Bueno & Gamma, voor Philip presenteert hij diverse productfilms.

Televisieprogramma’s presenteren was een logisch vervolg op zijn modellen carrière. Sinds kort is Mark dan ook te zien bij Shownieuws. Hier presenteert hij niet alleen achter de desk, maar maakt hij ook veel reportages op locatie. Het presenteren en daarin ook jezelf laten zien is waar Mark zich momenteel echt op richt.

Naast bevlogen presentator is Mark ook een enorme sportliefhebber. Voetballen, atletiek, kickboxen & crossfit, de diversiteit gaf hem de uitdaging die hij zocht. Vanaf eind jaren ’90 deed hij mee aan diverse programma’s waarin hij zijn sportiviteit goed kon gebruiken. Twee van deze programma’s won hij: Fear Factor (1999) en Wipe Out (2009).

Momenteel is Mark een bedreven crossfitter. Hij heeft er zijn trainersdiploma in behaald en deed 3 jaar geleden zelfs mee met de Benelux Kampioenschappen. Als hobby heeft Mark jarenlang lesgegeven in crossfittrainingen en bootcamps.

Mark Schaaf spreekt graag over:

Mark Schaaf boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mark Schaaf. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21