Marit van Bohemen

Actrice Marit van Bohemen is bekend van tal van televisieprogramma’s (en commercials), en heeft ook veel ervaring als presentator.

Acteren
Nadat zij in 1994 is afgestudeerd aan de toneelschool in Utrecht gaat Marit van Bohemen acteren bij diverse professionele theatergezelschappen. Zij is niet alleen te zien op het toneel maar wordt ook regelmatig gevraagd voor televisierollen van uiteenlopende aard. Zo speelt zij onder andere in Goudkust, Auberge de Vlaamsche Pot, Onderweg naar Morgen, Costa!, Het zonnetje in huis, Spangen, Voetbalvrouwen en IC.

Presenteren
Al snel krijgt zij ook de kans televisieprogramma’s te presenteren. Volgens Marit van Bohemen hebben beide disciplines veel raakvlakken. Bij het acteren vindt zij het altijd leuk om te improviseren en die vaardigheid komt bij het presenteren erg goed van pas. Marit presenteert programma’s als Campinglife, Stralend Nederland, GayTeam, Klussen met kijkers, Tuinieren met kijkers, De Taalmeester en diverse kinderprogramma’s. Daarnaast speelt zij gastrollen in comedy’s, dramaseries en televisiefilms. Op de radio is zij te horen bij YorinFM, op CityFM en op Radio Veronica. Marit is ook stemacteur in diverse commercials en films. Zij geeft gestalte aan het irritante blondje met de verschrikkelijke stem die ‘haar moeder nog uit bad moet halen’ in een commercial van Rambol.

‘Live’ is Marit van Bohemen regelmatig te bewonderen als graag gezien presentator tijdens bedrijfsfeesten, evenementen, festivals, congressen en dergelijke. Zij entertaint grote en kleine zalen met gemak, en kan zowel grote als kleine publieksaantallen op professionele wijze toespreken en een evenement in goede banen leiden.

Marit van Bohemen spreekt graag over:

Marit van Bohemen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marit van Bohemen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21