20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marit van Bohemen Copyright foto: Marloes Bosch

Marit van Bohemen als spreker boeken

Zoekt u een gastspreker die zowel inspirerend als boeiend is? Dan is Marit van Bohemen de perfecte keuze. Met haar rijke ervaring in de media en als presentatrice, biedt Marit een unieke kijk op de wereld van communicatie en media. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en vermakelijk, waardoor ze een breed publiek aanspreekt. Of het nu gaat om het belang van effectieve communicatie, de impact van sociale media, of haar eigen ervaringen in de mediawereld, Marit weet haar publiek te boeien en te inspireren.

Marit van Bohemen

Dagvoorzitter & presentatrice

Marit van Bohemen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Marit van Bohemen een unieke mix van professionaliteit en charisma. Ze staat bekend om haar vermogen om discussies levendig en boeiend te houden, waarbij ze deelnemers actief betrekt. Haar expertise in media en communicatie maakt haar ideaal voor evenementen en seminars in deze sectoren. Marit’s aanpak is altijd persoonlijk en op maat, waardoor elk evenement een unieke ervaring wordt. Haar vaardigheden in het leiden van gesprekken en het stellen van de juiste vragen zorgen voor een dynamische en interactieve dag.

Over communicatie en media

Communicatie en media zijn onmisbare elementen in onze hedendaagse samenleving. Marit van Bohemen, met haar uitgebreide ervaring in de mediawereld, biedt boeiende inzichten in deze onderwerpen. Haar lezingen behandelen de veranderende landschappen van media, de impact van sociale media op onze dagelijkse communicatie, en hoe effectieve communicatie kan leiden tot succes in zowel persoonlijke als professionele sferen. Ze biedt een uniek perspectief op de uitdagingen en kansen binnen de mediawereld, waardoor haar lezingen niet alleen informatief, maar ook uiterst relevant zijn.

Marit van Bohemen inhuren voor een lezing

Het boeken van Marit van Bohemen voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat u op zoek bent naar gemak en efficiëntie. Daarom bieden wij all-inclusive tarieven en een snelle offerte binnen 24 uur. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, bent u verzekerd van een soepele en succesvolle ervaring.

Biografie van Marit van Bohemen

Marit van Bohemen, geboren in Nederland, is een veelzijdige persoonlijkheid met een indrukwekkende carrière in de media. Na haar studie begon Marit haar carrière als actrice en presentatrice, waardoor ze al snel een bekend gezicht werd in Nederland. Haar natuurlijke charisma en vaardigheden voor de camera leidden tot diverse rollen in televisieseries en presentatieklussen.

In de loop van haar carrière ontwikkelde Marit een diepe interesse en expertise in het veld van communicatie en media. Haar ervaringen voor en achter de camera hebben haar unieke inzichten gegeven in hoe media werken en de impact ervan op de samenleving. Ze heeft een bijzondere interesse in de veranderende rol van sociale media en hoe deze nieuwe vormen van communicatie beïnvloeden.

Marit’s werk op televisie en haar ervaringen in de media hebben haar geholpen om een effectieve communicator en spreker te worden. Ze heeft een talent voor het verbinden met haar publiek, ongeacht de setting, of het nu gaat om een intieme workshop of een groot seminar.

Buiten haar werk in de media zet Marit zich ook in voor diverse maatschappelijke doelen. Ze is een fervent voorstander van onderwijs en empowerment voor jongeren en zet zich in voor verschillende liefdadigheidsorganisaties.

De combinatie van haar ervaring, expertise en persoonlijke charisma maakt Marit van Bohemen een uitzonderlijke keuze voor elke gelegenheid die vraagt om een boeiende, inspirerende en deskundige spreker of dagvoorzitter. Met haar diepgaande kennis van communicatie en media, samen met haar persoonlijke ervaringen, biedt Marit een uniek perspectief dat zeker waarde zal toevoegen aan uw evenement.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marit van Bohemen

Schrijf een review

Video met Marit van Bohemen

Meer informatie & boekingen

Marit van Bohemen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marit van Bohemen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers