Mariska Hulscher

Juriste, journaliste en televisiemaakster Mariska Hulscher is tegenwoordig vooral actief als trainer en coach, gespecialiseerd in relatieproblematiek en echtscheidingen. Zij is te boeken als dagvoorzitter, gespreksleider, interviewer en presentator.

Presentator
Mariska Hulscher studeert in 1989 af als civielrechtelijk jurist aan de Rijksuniversiteit Leiden, en is vervolgens werkzaam als sales- en marketingmanager. Na haar commerciële carrière, legt zij zich toe op een loopbaan in de journalistiek. Zij wordt onder meer hoofdredacteur van het tijdschrift Basta, werkt als eindredacteur voor Radio 10 gold magazine en schrijft columns voor diverse bladen. Daarnaast werkt zij gedurende ruim twaalf jaar als presentator en producent voor diverse televisiestations (RTL 4, RTL 5 en NCRV). In 2005 stopt zij grotendeels met haar televisiewerk en start met een compagnon een bedrijf in training en coaching. Sinds eind 2008 gaat Hulscher alleen verder met een eigen bedrijf en specialiseert zij zich in relatieproblematiek en echtscheidingen. Als scheidingscoach bedenkt zij de Fides-methode, een 7-stappen plan om binnen drie maanden op harmonieuze wijze te scheiden.

Relatiecoach
Sinds 2005 is Mariska Hulscher  voornamelijk werkzaam als coach en RET-therapeut. Zij geeft tevens workshops en lezingen. Haar missie is anderen te helpen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun eigen unieke doelen te bereiken. Hulschers coachingsboek Ja, ik wil! verschijnt op 14 mei 2009 bij Uitgeverij Forum. Hulscher was drie jaar ambassadeur voor de Borstkankervereniging Nederland, waarvoor zij op eigen initiatief de ‘Sterrenveiling’ organiseerde. Met enige regelmaat treedt Hulscher op als dagvoorzitter, en presenteert en produceert zij talkshows voor het bedrijfsleven. Zij biedt hiermee infotainment in optima forma. Door haar brede kennis en ervaring is Hulscher op tal van manieren inzetbaar. Zij is in staat zich in korte tijd in te leven in iedere bedrijfscultuur en denkt mee met de klant en zijn doelstellingen. Hulscher spreekt tevens uitstekend Engels en Duits.

Mariska Hulscher spreekt graag over:

Mariska Hulscher boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mariska Hulscher. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21