Mario Bierkens is ondernemer, spreker en auteur. Uit eigen ervaring weet hij waarom slechts 4% van alle voornemens en plannen in het bedrijfsleven daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Het gewoon gaan ‘doen’ is dus kennelijk niet zo gewoon! In zijn lezingen geeft hij inzicht hoe u meer regie voert op succes en uw omgeving mobiliseert. U kunt Mario Bierkens boeken als spreker.

Anders kijken

Tijdens zijn lezingen leert Mario u anders te kijken waardoor bestaande gedragspatronen doorbroken worden en uw inspanningen meer impact maken. Als ondernemer en succesregisseur deelt hij zijn ervaringen en maakt een praktische vertaalslag naar uw organisatie en ambities. Met concrete tips inspireert hij hoe u snel medewerkers enthousiast in beweging kunt krijgen om daarna slim te sturen op een nog groter effect. En hoe u het inspirerende voorbeeld voor uw medewerkers kunt worden. Succes gegarandeerd!

Wat kunt u verwachten?

Mario wordt vaak omschreven als scherp, humoristisch, praktisch, confronterend, energiek, snel met een continue focus op bewegen en resultaat. Dat betekent dat u een dynamische, interactieve lezing kunt verwachten die u gegarandeerd meerdere quick wins oplevert welke à la minute en zonder hoge investeringen geïmplementeerd kunnen worden! Als u zijn lezing verlaat bent u al gestart.

Wilt u Mario Bierkens boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Mario Bierkens spreekt graag over:

Mario Bierkens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mario Bierkens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21