Bonjour! Na een havo opleiding voltooide de Franse Marina de Massiac een koksopleiding op het prestigieuze Le cordon bleu in Parijs. Aanvullend volgde ze wat cursussen op het Ducasse institute, eigendom van Franse topkok Alain Ducasse.

Eenmaal terug in Nederland werkte ze als demokok op verschillende locaties. Het koken met een microfoon in om publiek te trekken in groothandels, winkels en beurzen beviel haar wel. Het snijden van knapperige groenten en het arroseren van een mooie eendenborst tijdens het vermaken van voorbijgangers voelde als een ware live show. Recepten delen en technische vragen beantwoorden horen tot haar dagelijkse bezigheden. Daarnaast schrijft ze  voor koksvakbladen, waarin ze internationale koks interviewt over het vak, ingrediënten en visie.

Vanwege het drukke karakter is voor Marina niets te gek, en blijft het enthousiasme er goed inzitten. Door internationale scholing geeft de 26 jarige moeiteloos presentaties in het Frans, Nederlands en Engels op een spontane manier. Naast presentaties is Marina ook uitermate geschikt voor reclamewerk en productlanceringen in binnen en buitenland en alles wat culinair is.

 

Wilt u Marina de Massiac boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Marina de Massiac spreekt graag over:

Marina de Massiac boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marina de Massiac. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21