20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mari van de Ven

Mari van de Ven als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die zowel vakmanschap als persoonlijke ontwikkeling belichaamt, dan is Mari van de Ven jouw ideale keuze. Met een indrukwekkende carrière als hairstylist en make-up artist, heeft Mari van de Ven een schat aan ervaring in de beauty-industrie. Hij weet als geen ander hoe je uiterlijke schoonheid kunt gebruiken als middel voor zelfexpressie en zelfvertrouwen. Zijn lezingen bieden een unieke blik op de wereld van mode en schoonheid, verrijkt met persoonlijke anekdotes en praktische tips.

Mari van de Ven

Bekendste make up artist

Mari van de Ven als dagvoorzitter boeken

Mari van de Ven als dagvoorzitter is een verrijking voor elk event. Met zijn flair en professionele achtergrond in de beauty-industrie brengt hij een unieke sfeer. Mari is in staat om thema’s als mode, lifestyle, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap op een boeiende wijze te presenteren. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en inspireren maakt hem de ideale keuze voor een breed scala aan evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot creatieve workshops.

Over beauty en zelfvertrouwen

In de wereld van beauty en zelfvertrouwen is Mari van de Ven een ware expert. Deze lezingen gaan dieper in op hoe uiterlijke verzorging kan bijdragen aan een sterker zelfbeeld en groter zelfvertrouwen. Mari deelt inzichten over de nieuwste trends in de beauty-industrie, persoonlijke verzorging, en de impact van schoonheid op dagelijks leven en werk. Hij biedt ook praktische tips voor het creëren van een persoonlijke stijl die zowel past bij je persoonlijkheid als bij professionele ambities.

Mari van de Ven inhuren voor een lezing

Het boeken van Mari van de Ven voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Contacteer ons via de website of telefoon, en wij begeleiden je door elke stap. We bespreken samen de details van je evenement en zorgen ervoor dat alles afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt boeken, wetende dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn.

Biografie van Mari van de Ven

Mari van de Ven, geboren en getogen in Nederland, is een toonaangevende figuur in de wereld van beauty en styling. Zijn carrière begon al op jonge leeftijd, waarbij hij al snel een naam voor zichzelf maakte als een getalenteerde hairstylist en make-up artist. Mari’s stijl kenmerkt zich door een combinatie van klassieke elegantie en moderne flair, waardoor hij een favoriet werd bij zowel beroemdheden als het grote publiek.

Zijn reis begon in een kleine salon, maar al snel werkte hij mee aan grote modeshows en fotoshoots, waarmee hij nationale en internationale bekendheid verwierf. Mari’s talent werd niet alleen erkend in de mode-industrie, maar ook op televisie, waar hij regelmatig verschijnt als beauty-expert.

Naast zijn werk in de salon en op de set, is Mari ook actief als auteur. Zijn boeken over schoonheid en styling zijn bestsellers en worden geprezen om hun toegankelijkheid en inspirerende inhoud. Mari’s passie voor zijn vak en zijn vermogen om anderen te inspireren, is wat hem onderscheidt. Hij is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een rolmodel voor velen die streven naar persoonlijke ontwikkeling en succes in hun carrière.

In zijn lezingen deelt Mari van de Ven niet alleen zijn kennis over beauty en styling, maar ook zijn persoonlijke reis van groei en ontwikkeling. Hij spreekt openhartig over de uitdagingen en successen die hij heeft ervaren, en hoe deze hem hebben gevormd tot de persoon die hij vandaag is. Zijn verhalen zijn zowel inspirerend als educatief, en bieden waardevolle lessen voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, en natuurlijk, de wereld van schoonheid en mode.

Mari’s betrokkenheid bij liefdadigheidsinitiatieven en zijn inzet voor maatschappelijke kwesties tonen zijn toewijding aan het positief beïnvloeden van de samenleving. Hij gelooft sterk in het geven van terug aan de gemeenschap en gebruikt zijn platform om bewustzijn te creëren voor belangrijke sociale thema’s.

De combinatie van Mari’s professionele prestaties en zijn persoonlijke benadering maakt hem een unieke en gewilde spreker. Hij brengt een mix van deskundigheid, charisma en diepgang naar elk evenement, waardoor hij een onvergetelijke indruk achterlaat bij zijn publiek.

Door Mari van de Ven te boeken, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Met zijn jarenlange ervaring en gepassioneerde benadering is hij de ideale spreker voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een zakelijke conferentie, een creatieve workshop, of een inspirerende lezing, Mari van de Ven zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mari van de Ven

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Mari van de Ven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mari van de Ven
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers