20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Marc van Eck - Merkpositionering en organisatie-identiteit

Marc van Eck als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een gastspreker die zowel inspirerend als deskundig is, dan is Marc van Eck een uitstekende keuze. Met zijn expertise op het gebied van merkpositionering en organisatie-identiteit heeft hij al vele organisaties geholpen om hun merk te versterken en hun bedrijfsdoelen te bereiken. Marc staat bekend om zijn dynamische en interactieve presentatiestijl, waardoor hij in staat is zijn publiek van begin tot eind te boeien. Hij behandelt relevante en actuele thema’s, waardoor zijn lezingen niet alleen informatief maar ook uiterst actueel zijn.

Marc van Eck

Merkpositionering en organisatie-identiteit

Over merkpositionering en organisatie-identiteit

Merkpositionering en organisatie-identiteit zijn cruciale elementen voor elke onderneming die streeft naar succes en herkenbaarheid in een steeds veranderende markt. Marc van Eck, als expert op dit gebied, illustreert in zijn lezingen de kracht van een sterke merkidentiteit. Hij legt uit hoe organisaties hun unieke waarden en visie kunnen vertalen naar een effectieve merkstrategie. Marc behandelt onderwerpen zoals de ontwikkeling van een merkverhaal, de integratie van merkwaarden in de organisatiecultuur en de kunst van het onderscheiden in een verzadigde markt. Zijn lezingen bieden praktische inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn voor bedrijven die hun merk willen versterken.

Marc van Eck inhuren voor een lezing

Het proces om Marc van Eck in te huren voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom zorgen we voor een efficiënt en duidelijk boekingsproces. U kunt contact opnemen via onze website of telefonisch voor een vrijblijvende offerte. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een voorstel op maat, inclusief alle details en all-inclusive tarieven. We bieden uitgebreide support voor, tijdens en na de boeking om te garanderen dat uw evenement met Marc van Eck vlekkeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u vertrouwen op een succesvolle en inspirerende lezing.

Biografie van Marc van Eck

Marc van Eck, een gerenommeerde spreker en expert in merkpositionering en organisatie-identiteit, heeft een indrukwekkende loopbaan opgebouwd. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van marketing en merkstrategie, is hij een veelgevraagd spreker en adviseur voor bedrijven wereldwijd. Zijn achtergrond in zowel de academische wereld als de praktijk maakt hem uniek in zijn benadering.

+ lees meer

Marc begon zijn carrière met een focus op marketing, waar hij zijn talent voor het analyseren van markttrends en consumentengedrag ontdekte. Hij werkte voor diverse multinationals en verwierf daar een diepgaand inzicht in de dynamiek van merkpositionering en strategische bedrijfsvoering. Deze ervaringen vormden de basis voor zijn latere werk als consultant en spreker.

Als auteur van verschillende boeken over merkstrategie en organisatie-identiteit heeft Marc zich gevestigd als een autoriteit op dit gebied. Zijn publicaties worden gekenmerkt door een heldere en toegankelijke stijl, waardoor zijn ideeën niet alleen relevant zijn voor marketingprofessionals, maar ook voor een breder publiek.

Marc’s lezingen zijn een weerspiegeling van zijn passie en kennis. Hij deelt zijn inzichten op een manier die zowel educatief als vermakelijk is. Zijn vermogen om complexe concepten te vertalen naar praktische strategieën is wat hem onderscheidt als spreker. Marc is niet alleen een expert in zijn vakgebied; hij is ook een boeiende verteller die zijn publiek weet te inspireren.

Door de jaren heen heeft Marc samengewerkt met een breed scala aan organisaties, van startups tot multinationals. Deze ervaringen hebben hem een veelzijdige blik gegeven op hoe merken kunnen groeien en evolueren in verschillende markten en sectoren. Hij gebruikt deze kennis om zijn lezingen te verrijken, waardoor ze niet alleen informatief, maar ook uiterst relevant zijn voor zijn publiek.

Marc van Eck’s bijdrage aan de wereld van marketing en merkpositionering is onmiskenbaar. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het versterken van hun merk en het bereiken van zakelijk succes. Met zijn ervaring, expertise en boeiende presentatiestijl is hij een waardevolle aanwinst voor elk evenement of conferentie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Marc van Eck
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marc van Eck

Meer informatie & boekingen

Marc van Eck inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Marc van Eck
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers