Inspirator Marc van Eck is een kritische, scherpzinnige en authentieke visionair, een veelgevraagd spreker die snel tot de kern komt en zijn persoonlijke visie op internal branding ontvouwt.

Marketeer
Bedrijfseconoom Marc van Eck is sinds 2001 ondernemer en medeoprichter van Business Openers. Hij heeft acht jaar lang als marketeer gewerkt bij Procter & Gamble en als strategieconsultant bij Bain & Company. Van Eck is initiatiefnemer en voorzitter van de Internal Branding Groepering van het NIMA. Vanaf 2005 is hij Register Marketeer en hij heeft ondertussen ook nog een succes gemaakt van het eigen koffiemerk Medellín Secret. Het levert hem in 2007 een nominatie op voor de NIMA Marketingprijs.

Sterke merken
Topspreker Marc van Eck heeft de gave om kleine of grote groepen van de eerste tot de laatste minuut te boeien met een lezing over Internal Branding. Daarbij maakt hij gebruik van beeldende voorbeelden die iedereen aanspreken en bijblijven. Van Eck geeft zijn toehoorders energie om aan de slag te gaan en samen of individueel te bouwen aan een sterk merk. Hij is oplossingsgericht, impulsief, creatief, gedreven en eigenwijs. Door het merk als kompas te gebruiken, zo betoogt Van Eck, werk je niet alleen aan een sterk merk, maar ook aan een krachtige en leuke organisatie!

Internal Branding
Marc van Eck is auteur van onder andere Business Plan op 1 A4; Word succesvol met OGSM en het boek Internal Branding in de praktijk, het merk als kompas. In zijn boek Internal Branding in de praktijk maakt hij duidelijk hoe een brug te slaan tussen marketing en HRM. Later publiceert hij een vervolg, onder de titel: Het succes van Internal Branding. Met zijn pragmatische visie op merken heeft Van Eck veel effect. Hij geeft het denken over merken een nieuwe impuls door het belang van het merk aan te tonen voor de dagelijkse praktijk. Hij inspireert door te laten zien wat er kan gebeuren als je het merk als kompas gebruikt binnen alle marketingdisciplines, en ook er buiten.

Wilt u Marc van Eck als spreker boeken voor uw congres of seminar? Neem dan contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.

Marc van Eck spreekt graag over:

Marc van Eck boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marc van Eck. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21