Marc van der Linden

Journalist Marc van der Linden was jarenlang hoofdredacteur van het weekblad Weekend en heeft zich gespecialiseerd in royaltyverslaggeving. Hij is momenteel hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty, dat bij Audax Publishing verschijnt.

Publicaties
Marc van der Linden heeft diverse boeken over vorstelijke personen gepubliceerd, onder anderen over (toen nog) prins Willem-Alexander, koningin Beatrix, prinses Máxima, en De vrouwen van prins Bernhard. Rond de troonswisseling in 2013 schreef hij in opdracht van een supermarktketen portretten van zowel de aftredende koningin Beatrix als de nieuwe koning Willem-Alexander. Van der Linden is onder meer werkzaam geweest voor SBS 6 en de TROS en werkt daarnaast freelance voor verschillende tijdschriften in binnen- en buitenland.

RTL Boulevard
In de Verenigde Staten is Van der Linden te zien geweest in de serie Meet the Royals en ook in Duitse televisieprogramma’s laat hij regelmatig zijn licht schijnen over ontwikkelingen en gebeurtenissen in de Europese vorstenhuizen. In Nederland neemt hij – met zijn collega Peter van der Vorst – eveneens steevast het royaltynieuws onder de loep in RTL Boulevard.

Marc van der Linden kan boeiend vertellen over zijn belevenissen als royaltyverslaggever en is te boeken als spreker.

Marc van der Linden spreekt graag over:

Marc van der Linden boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marc van der Linden. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21