Marc Lammers kreeg in 2008 landelijke bekendheid toen hij als bondscoach het dameshockeyteam naar het hoogst haalbare leidde, een gouden medaille op de Olympische Spelen. Voordat Lammers bondscoach werd, speelde hij zelf hockey. En dat deed hij zeker niet onverdienstelijk. Vanaf zijn zestiende speelde hij bij verschillende clubs, in binnen- en buitenland. In totaal kwam hij vijf keer uit voor het Nederlands team. Ook wist hij met Den Bosch zowel de Nederlandse als de Europese titel in de wacht te slepen.

Innovatieve coach
Lammers staat bekend om zijn innovaties. Zo maakt hij veelvuldig gebruik van de nieuwste technologieën, zoals videobrillen, nieuwe hockeystick, hartslagmeters, oortelefoons en analysesoftware. Om winst te maken is volgens hem progressie nodig. Lammers: ‘Je moet continu op zoek naar verbeteringen. Vaak zit dat in kleine dingen. Maar wie slaagt om duizend details beter te doen, kan een grote stap vooruit zetten.’

Kansen pakken
Sinds 2012 is Lammers bondscoach van het Belgische herenhockeyteam. Daarnaast is hij sinds 2008 druk met zijn eigen bedrijf, genaamd ML Consultancy. Vanuit deze BV biedt hij onder andere hockeykampen aan, verzorgt hij bedrijfspresentaties en geeft hij advies aan voetbaltrainers. Daarnaast schreef Lammers diverse boeken over het coachen van mensen.

Interactief samenspel
Verder beheert Lammers de Marc Lammers Plaza, een kleurrijk en multifunctioneel sportveld waarbij de traditionele doeltjes hebben plaatsgemaakt voor interactieve panelen. De vier interactieve goals bevatten LED-verlichting die reageren zodra het doel wordt geraakt. Blijven innoveren is absoluut het motto van Lammers, want ook zijn presentaties in het bedrijfsleven zijn erg vernieuwend en interactief te noemen.

Wilt u meer weten over het inhuren van Marc Lammers tijdens uw bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers om u te laten informeren over de mogelijkheden.

© Quality Bookings – Almere

Marc Lammers spreekt graag over:

Marc Lammers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marc Lammers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21