Info & boekingen
Spreker Marc de Hond

Marc de Hond als spreker boeken

Marc de Hond is een succesvol internetondernemer, radio DJ en tv-presentator, schrijver en speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Anderen typeren hem als een doorzetter die nieuwe uitdagingen met beide handen aanpakt. Bedrijven willen hem inhuren als dagvoorzitter, presentator en inspirerend spreker, die met bevlogenheid en humor vertelt over zijn loopbaan.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Marc de Hond
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 16 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marc de Hond

Marc de Hond is een succesvol internetondernemer, radio DJ en tv-presentator, schrijver en speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Anderen typeren hem als een doorzetter die nieuwe uitdagingen met beide handen aanpakt. Bedrijven willen hem inhuren als dagvoorzitter, presentator en inspirerend spreker, die met bevlogenheid en humor vertelt over zijn loopbaan.

Biografie van Marc de Hond

Marc de Hond wordt geboren op 21 september 1977 in Amsterdam. Op achttienjarige leeftijd breekt hij een studie economie af om zijn eerste internetbedrijf te beginnen. Dit groeit uit tot een groot succes en menig radio- en televisieprogramma nodigt hem uit als gast om over zijn carrière te vertellen. Dat doet hij zó goed, dat hij het ondernemerschap desgevraagd al snel begint te combineren met de presentatie van een wekelijks radioprogramma bij 3FM.

Het zou zeker niet zijn laatste wapenfeit zijn in de wereld van de media. In 1999 verkoopt hij zijn succeswebsite Veiling.com, waarna hij zich vooral richt op zijn carrière als presentator. In 2002 resulteert dit in een stage bij het programma Ruuddewild.nl van Ruud de Wild. Op televisie presenteert hij Het Eindexamenjournaal en het nieuwsoverzicht van Goedemorgen Nederland. In deze periode willen steeds meer organisaties hem inhuren als spreker, dagvoorzitter, presentator of discussieleider tijdens een evenement.

Marc de Hond boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator

In 2006 maakt Marc de Hond de overstap naar de nieuwe radiozender Caz!, waar hij vervolgens (tot juni 2007) elke avond te horen is met zijn programma Wacht U voor de Hond. Sinds 2007 is de voormalig ondernemer de vaste commentaarstem van pokerwedstrijden op RTL7. Hij is ook enige tijd actief als presentator voor omroep LLiNK. Vanaf 2012 is De Hond te zien bij de KRO, onder meer als een van de presentatoren van De Rekenkamer. In 2013 maakt hij zijn theaterdebuut met ‘de LULverhalen’.

Hoewel bovenstaande media-achtergrond al genoeg aanleiding vormt voor organisaties om hem te boeken als spreker, is het een ander onderwerp waarover hij tijdens veel van zijn lezingen spreekt. Volgens Marc de Hond bezit ieder mens namelijk de kracht om zich aan te passen aan nieuwe situaties. Zelf ontdekt hij deze kracht tijdens zijn revalidatie nadat hij een dwarslaesie krijgt in 2002. Sindsdien is hij afhankelijk van een rolstoel.

Spreker Marc de Hond inhuren voor lezing tijdens congres

In een intensief revalidatieproces leert hij opnieuw staan en kleine stukjes lopen. Over deze periode schrijft hij het boek Kracht dat in 2008 verschijnt bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. De Hond blijkt mentaal en fysiek in staat tot dingen, die hij vooraf nooit had kunnen vermoeden. Het duurt enkele jaren om zijn draai te vinden in zijn nieuwe leven. Hij heeft goed leren omgaan met tegenslagen, en kijkt naar wat hij wel kan in plaats van wat hij niet meer kan.

Organisaties die hem inhuren voor een evenement, zijn verzekerd van een uitstekende motivator en een ervaren presentator en dagvoorzitter. Daarnaast kan hij – vanuit zijn persoonlijke ervaring – spreken over de preventie van medische fouten en zaken als patiëntveiligheid, werken en leven met een handicap, (rolstoel)toegankelijkheid en omgaan met tegenslag.

Contact opnemen met Marc de Hond

Wilt u Marc de Hond ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of charismatische presentator? Neem contact op met Quality Bookings om deze veelzijdige en succesvolle ondernemer te boeken voor een lezing. Onze behulpzame medewerkers helpen u graag verder.

Kracht

Volgens Marc de Hond bezit ieder mens de kracht om zich aan te passen aan nieuwe situaties. Zelf ontdekt hij deze kracht tijdens zijn revalidatie nadat hij een dwarslaesie krijgt in 2002. Sindsdien is hij afhankelijk van een rolstoel. In een intensief revalidatieproces leert hij opnieuw staan en kleine stukjes lopen. Over deze periode schrijft hij het boek Kracht dat in 2008 verschijnt bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. De Hond bleek mentaal en fysiek in staat tot dingen, die hij vooraf nooit had kunnen vermoeden. Het duurt enkele jaren om zijn draai te vinden in zijn nieuwe leven. Hij heeft goed leren omgaan met tegenslagen, en kijkt naar wat hij wel kan in plaats van wat hij niet meer kan.

Marc de Hond is een uitstekende motivator en een ervaren presentator en dagvoorzitter. Daarnaast kan hij – vanuit zijn persoonlijke ervaring – spreken over de preventie van medische fouten en over patiëntveiligheid, werken en leven met een handicap, (rolstoel)toegankelijkheid, en omgaan met tegenslag.

Meer informatie & boekingen

Marc de Hond inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Marc de Hond
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 16 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers