Gepassioneerd kledingliefhebber Maik de Boer is stylist van vele Nederlandse sterren en bekend van tal van televisieprogramma’s. Hij is te boeken als spreker en presentator.

Persoonlijke aanpak
De in Amsterdam geboren Maik (Michael) de Boer is een globetrotter. Een carrière in de hotelindustrie voert hem naar plaatsen over de hele wereld, onder meer naar New York waar hij een managementfunctie in het Marriott Marquis Hotel vervult. Op een gegeven moment verlaat hij echter de hotellerie en volgt zijn hart. De Boer gaat aan de slag als freelance stylist en heeft succes met zijn persoonlijke aanpak. Hij geeft zijn cliënten met kleding net dat beetje extra cachet, zonder afbreuk te doen aan hun unieke karakter.

Lifestyle
Behalve menige televisiepersoonlijkheid kan Maik de Boer twee succesvolle comedyseries tot zijn klantenkring rekenen. Als geen ander kent hij de wisselwerking tussen karakter, kleding en camera. Ook verzorgt hij de styling voor albums en videoclips en is hij te zien in commercials en televisieprogramma’s.  Hij verleent onder meer medewerking aan Koffietijd, de Vijf Uur Show, Life & Cooking, RTL Boulevard, Dancing with the Stars en Ranking the Stars. Verder presenteert De Boer lifestyle-programma’s als Looking Good, en wordt hij regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan jureringen, brainstormsessies en seminars. In 2010 zit hij in de jury van het EO-programma Korenslag. In 2009, 2010 en in 2011 heeft hij gastrolletjes in De TV Kantine, en in 2013 is hij bovendien te zien in de speelfilm Leve Boerenliefde.

Maik de Boer is te boeken als presentator en als spreker over fashion en lifestyle.

Maik de Boer spreekt graag over:

Maik de Boer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maik de Boer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21