Maatwerk cabaret voor de retail

De retailsector is constant in beweging. Nieuwe ontwikkelingen zetten eeuwenoude verdienmodellen onder druk en de opkomst van online heeft invloed op de toekomst van fysieke winkelvestigingen. Sommige dingen in de branche veranderen echter nooit. Cabaretier Kasper van Kooten legt hier op humoristische wijze de vinger op tijdens een maatwerk cabaretshow voor de retail.

Het inhuren van Kasper van Kooten vormt een garantie voor een succesvol retailevenement dat naast een hoge informatiewaarde ook de nodige ontspanning biedt. Opdrachtgevers boeken de bekende cabaretier om een luchtig randje te geven aan hun congres en het publiek bij tijd en wijle smakelijk te laten lachen. Dat doet hij in een hoedanigheid als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Spreker Kasper van Kooten boeken voor maatwerk cabaret voor de retail

Bijzonder aan de cabaretshow van Kasper van Kooten is dat deze niet alleen is gericht op de retail, maar ook specifiek is afgestemd op het bedrijf van de opdrachtgever. Deze unieke vorm van maatwerk cabaret drukt een humoristische stempel op veel herkenbare situaties en is daarmee een regelrecht succes tijdens elk congres of seminar. Meer weten? Neem direct contact op met Quality Bookings om deze succesvolle cabaretier te boeken.

Maatwerk cabaret voor de retail boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maatwerk cabaret voor de retail. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21