Maatwerk cabaret voor het onderwijs

Onderwijs is een serieuze zaak. Het heeft grote invloed op de vorming van zowel kinderen als jong volwassenen en is daarmee zeer bepalend voor hun toekomst op de arbeidsmarkt. Toch leren we nog altijd het beste spelenderwijs. Een beetje humor komt daarbij goed van pas en daarom kunnen opdrachtgevers in het onderwijs cabaretier Kasper van Kooten inhuren voor maatwerk cabaret.

Onderwijsorganisaties boeken Kasper van Kooten al vele jaren als spreker, dagvoorzitter en presentator in het onderwijs. Hierdoor beschikt hij over de nodige kennis van de sector. Moeiteloos praat hij op vlotte wijze het dagprogramma aan elkaar, maar met evenveel gemak verzorgt hij een muzikale cabaretshow op maat als ideaal intermezzo tussen serieuze lezingen.

Spreker Kasper van Kooten boeken voor maatwerk cabaret voor het onderwijs

Opdrachtgevers uit het onderwijs die Kasper van Kooten inhuren voor een show, zijn verzekerd van maatwerk cabaret dat volledig is afgestemd op hun branche en onderwijsinstelling. Deze spreker is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en verwerkt de actualiteit op snedige wijze in zijn grappen. Maatwerk cabaret van Kasper van Kooten staat garant voor een dynamisch evenement in het onderwijs waar het publiek nog lange tijd met plezier aan zal terugdenken.

Maatwerk cabaret voor het onderwijs spreekt graag over:

Maatwerk cabaret voor het onderwijs boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maatwerk cabaret voor het onderwijs. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21