Maatwerk cabaret in de gezondheidszorg

Elke dag weer worden er in de gezondheidszorg zware beslissingen genomen. Voor degenen die in de sector werkzaam zijn, is relativeringsvermogen dan ook een noodzakelijke eigenschap. Cabaretier Kasper van Kooten beheerst de kunst van het humoristisch relativeren als geen ander en is daarmee de ideale spreker om te boeken voor maatwerk cabaret tijdens een branchegerelateerd evenement.

Ook in de gezondheidszorg is op de werkvloer dagelijks sprake van komische situaties. Kasper van Kooten weet deze op een herkenbare manier te vertalen naar hilarische sketches, geslaagde imitaties en koddige intermezzo’s. Bedrijven willen hem inhuren in een rol als dagvoorzitter, presentator of spreker om een serieus gezondheidsevent te voorzien van een luchtige en soms muzikale noot.

Spreker Kasper van Kooten boeken voor maatwerk cabaret in de gezondheidszorg

Het inhuren van Kasper van Kooten verzekert opdrachtgevers van maatwerk cabaret dat is toegespitst op hun organisatie. De ervaren cabaretier vertolkt met zichtbaar plezier een op maat geschreven lied of weet zijn publiek te laten schaterlachen met een van zijn vele snedige grappen. Meer weten over het boeken van deze spreker voor een optreden in de gezondheidszorg? Neem vrijblijvend contact op met Quality Bookings voor een offerte op maat.

Maatwerk cabaret in de gezondheidszorg spreekt graag over:

Maatwerk cabaret in de gezondheidszorg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maatwerk cabaret in de gezondheidszorg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21