Maatwerk cabaret voor de bouw

De bouwsector staat bekend als een wereld waar confronterende humor niet wordt geschuwd. Maar hoewel grappen op de werkvloer vaak hilarisch zijn, kunnen ze uiteraard niet tippen aan die van een professionele cabaretier. Niet voor niets willen veel bouwbedrijven de bekende televisiepersoonlijkheid Kasper van Kooten inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator voor hun evenement.

Het boeken van Kasper van Kooten vormt een garantie voor een maatwerk cabaretshow, die geheel is afgestemd op het bedrijf van de opdrachtgever en de sector waarin deze actief is. Als geen ander weet deze geboren entertainer zijn publiek te vermaken met kolderieke imitaties, snedige anekdotes en muzikale intermezzo’s. Kortom: de ideale afwisseling voor lezingen met een serieus karakter.

Spreker Kasper van Kooten boeken voor maatwerk cabaret voor de bouw

Het inhuren van Kasper van Kooten kan op verschillende manieren. Zo kan hij als dagvoorzitter of presentator een bouwcongres op vermakelijke wijze aan elkaar praten. Ook kan hij als spreker of cabaretier maatwerk cabaret voor de bouw in een soort conference stijl verzorgen, waarbij hij op maat geschreven liedjes afwisselt met geestige humor. Eén ding is zeker: opdrachtgevers die deze cabaretier inhuren, zullen zich tijdens hun evenement geen seconde vervelen.

Maatwerk cabaret voor de bouw spreekt graag over:

Maatwerk cabaret voor de bouw boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maatwerk cabaret voor de bouw. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21