Maatwerk cabaret voor de agrarische wereld

Iedereen die in de agrarische wereld werkt, zal het kunnen beamen: in de sector heerst een geheel eigen gevoel voor humor. Iemand die dit als geen ander kent én weet te cultiveren, is cabaretier Kasper van Kooten. Agrarische bedrijven kunnen hem inhuren voor een maatwerk cabaret optreden tijdens hun seminar, congres of andersoortige bijeenkomst.

Het boeken van Kasper van Kooten is een goed idee voor elk bedrijf dat zijn evenement van fris elan wil voorzien. De gelouterde cabaretier is goed voor hilarische interviews, humoristische intermezzo’s en op maat geschreven liedjes die de kern van het agrarische bedrijf verrassend scherp weten te raken. Deze charismatische persoonlijkheid is onder meer te boeken in een rol als dagvoorzitter, spreker of presentator.

Spreker Kasper van Kooten boeken voor maatwerk cabaret voor de agrarische wereld

Veel opdrachtgevers willen Kasper van Kooten inhuren voor een maatwerk cabaret show in conference stijl. Zo’n optreden is niet alleen toegespitst op de agrarische wereld, maar ook op de unieke kenmerken en uitdagingen van de organisatie. Hierdoor staat het garant voor veel herkenbare en hilarische anekdotes. Meer informatie? Informeer bij Quality Bookings naar de voorwaarden om deze gewilde spreker te boeken.

Maatwerk cabaret voor de agrarische wereld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maatwerk cabaret voor de agrarische wereld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21