20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Lykle de Vries - Blockchain en cryptocurrencies Copyright foto: Pepijn van den Broeke

Lykle de Vries als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die complexe technologische concepten als blockchain en cryptocurrencies op een heldere en energieke wijze kan uitleggen? Dan is Lykle de Vries jouw ideale keuze. Met zijn diepgaande kennis en realistische benadering van blockchain technologie onderscheidt hij zich als een vooraanstaande expert in Nederland. Op deze pagina ontdek je waarom Lykle de perfecte spreker is voor jouw evenement en krijg je inzicht in zijn expertise en unieke benadering van zijn onderwerpen.

Lykle de Vries

Blockchain en cryptocurrencies

Over blockchain en cryptocurrencies

Blockchain en cryptocurrencies zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse digitale wereld. Als je geïnteresseerd bent in deze onderwerpen, is Lykle de Vries de expert bij uitstek om in te huren. Zijn vermogen om complexe technologische principes helder en begrijpelijk te presenteren, maakt hem tot een gewilde spreker. Hij kan ingaan op diverse aspecten van blockchain, zoals de invloed op de samenleving, de technologische achtergronden, en de toekomstige ontwikkelingen. Kies voor Lykle als je een diepgaand en realistisch inzicht wilt krijgen in de wereld van blockchain en cryptocurrencies.

Lykle de Vries inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Lykle de Vries is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot het afronden van de boeking, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Ons doel is om drempels weg te nemen en een naadloze ervaring te bieden, zodat je je kunt focussen op het succes van je evenement.

Biografie van Lykle de Vries

Lykle de Vries, een vooraanstaande figuur in de Nederlandse digitale wereld, heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van blockchain en digitale innovatie. Met een achtergrond in Industrieel Ontwerpen van de TU Delft, begon Lykle zijn carrière als ontwerper en projectleider, waarbij hij tien jaar lang waardevolle ervaring opdeed.

+ lees meer

Lykle’s reis in de wereld van digitale technologie begon vroeg. Hij was een van de pioniers in Nederland op het gebied van Web2.0 en social media, en gaf al in 2005 workshops en lezingen over deze onderwerpen. Zijn passie voor digitale innovatie leidde tot de creatie van de Twitterfountain, een uitvinding die zijn creativiteit en technische vaardigheden onderstreept.

Zijn betrokkenheid bij blockchain en cryptocurrencies begon lang voordat deze onderwerpen mainstream werden. In 2014 co-creëerde hij een invloedrijke uitlegvideo over blockchain, getiteld ‘Bitcoin Properly’. Deze video, beschikbaar in verschillende talen, heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen views verzameld, wat getuigt van zijn vermogen om complexe ideeën toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Lykle’s benadering van technologie is altijd realistisch en gebaseerd op grondige kennis. Hij onderscheidt zich door zijn geduld en aandacht voor detail. Zijn vaardigheid om ingewikkelde concepten te vereenvoudigen en helder samen te vatten, maakt hem een uitstekende spreker en facilitator.

Als Meeting Designer werkt Lykle nauw samen met zijn opdrachtgevers om de vormgeving van het gesprek te optimaliseren. Zijn aanpak is niet alleen informatief, maar ook interactief, waarbij hij ruimte creëert voor reflectie en diepgaand inzicht.

Lykle’s expertise is breed en divers, met een speciale focus op digitalisering en persoonlijke ontwikkeling. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor hij in staat is zijn publiek mee te nemen op een reis door de snel veranderende digitale wereld.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Lykle de Vries
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Lykle de Vries

Meer informatie & boekingen

Lykle de Vries inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Lykle de Vries
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers