Er zijn niet veel sprekers over Blockchain en cryptocurrencies in Nederland die er al zo vroeg bij waren als Lykle. In 2014 co-creëerde hij een populaire uitlegvideo over Blockchain: Bitcoin Proerly Deze video wordt nog steeds veel gebruikt, en heeft in verschillende talen meer dan 1 miljoen plays verzameld. Lykle is een energieke spreker die in heldere bewoordingen complex technologische principes kan uitleggen. Hij is zeer goed op de hoogte van zowel de zin als de onzin van Blockchain Technologie, is om die reden een echte Blockchain Realist.

Lykle de Vries studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte tien jaar als ontwerper en projectleider. Hij hoort bij de digitale voorhoede van Nederland, is de uitvinder van de Twitterfountain en gaf al in 2005 workshops en lezingen over Web2.0 en Social Media. Hij heeft een brede interesse en het vermogen om de impact van technologie op de samenleving helder te verwoorden.

Lykle de Vries spreekt graag over:

Lykle de Vries boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lykle de Vries. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21