20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lucia Rijker

Lucia Rijker als spreker boeken

Lucia Rijker is een gepensioneerde Nederlandse professionele bokser, kickbokser en actrice. Rijker wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde vrouwelijke vechters in de geschiedenis van de vechtsport. Gedurende haar carrière heeft ze meerdere wereldtitels behaald in zowel boksen als kickboksen. Bovendien kreeg ze erkenning buiten de ring voor haar rol in de film “Million Dollar Baby” naast Hilary Swank en Clint Eastwood. Rijker speelde het personage Billie “The Blue Bear” in de film en demonstreerde haar vaardigheden als vechter.

Lucia Rijker

Powercoach

Viervoudig wereldkampioen kickboksen en tweevoudig wereldkampioen boksen Lucia Rijker weet mensen op energieke, creatieve en spirituele wijze te motiveren en te inspireren. Ze grijpt daarvoor terug op haar verleden als topsportster, waarover ze boeiend vertelt. U kunt Lucia Rijker inhuren als spreker, of voor een training en een workshop.

Biografie van Lucia Rijker

Lucia Rijker begint haar sportieve carrière als zesjarige leeftijd, dan nog als judoka. Op haar vijftiende stapt ze over naar het kickboksen. Het blijkt een gouden zet. Haar reputatie snelt haar vooruit en uiteindelijk wint ze vier keer de wereldtitel in haar discipline. De geboren Amsterdamse is zich dan ook al gaan toeleggen op het ‘gewone’ boksen.

Ook daarin blinkt Lucia Rijker uit: ze pakt twee keer de wereldtitel. Na (en ook al tijdens) haar actieve carrière in de topsport gaat ze verder als actrice. Zo is ze te zien als Billy the Blue Bear in de met vier Oscars bekroonde film Million Dollar Baby van Clint Eastwood. Rijker treedt daarnaast op in diverse tv-programma’s (o.a. Sterren Springen en Dream School). Ook is ze te zien in de veelgeprezen documentaire Lucia Rijker, een bokser, een boeddhist.

Lucia Rijker inhuren voor een training

Lucia staat te boek als een echte powercoach. En hoe kan het ook anders? Met haar verleden in diverse vechtsporten weet zij als geen ander hoe ze mensen ertoe zet om de grens op te zoeken. Op energieke, creatieve en spirituele wijze weet zij iedereen te inspireren en te motiveren. U kunt Lucia Rijker bijvoorbeeld boeken voor een congres of een seminar.

Zij leert deelnemers aan haar training om beter te focussen op de doelen die ze willen bereiken. Ook het omgaan met tegenslag is een veelvoorkomend thema binnen haar sessies. Gedurende haar sportieve loopbaan in de (kick)boksring maakt zij zelf nauwelijks anders mee, dus ze weet waar ze over praat. Ze reikt praktische tips en handvatten aan om tegenslag te overwinnen.

Lucia Rijker boeken als spreker voor een congres of seminar

Het inhuren van Lucia voor een zakelijk evenement biedt veel opties. Naast haar trainingen en workshops, is ze ook te boeken als bedreven spreker. In een lezing vertelt ze uiteraard ook over haar ervaringen als ex-topsportster, maar veel meer gaat het over het leven daaromheen. Dat leven gaat immers niet altijd over rozen en dat vergt aanpassingen.

Lucia laat haar publiek kennismaken met methodes en strategieën die bruikbaar zijn om tegenslag te overwinnen en uitdagingen het hoofd te bieden. Om dat te bereiken werkt ze met de 4 A’s: Admit (toegeven), Acknowledge (erkennen), Accept (accepteren) en Appreciate (waarderen). Hierdoor is ze in staat om iedere groep, ongeacht de samenstelling, gedurende de hele sessie te boeien en te inspireren.

Contact

Wilt u Lucia Rijker inhuren voor een workshop of een training? Of wilt u haar boeken als spreker, bijvoorbeeld voor een lezing over motivatie? Neem dan snel contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Lucia Rijker

Schrijf een review

Video met Lucia Rijker

Meer informatie & boekingen

Lucia Rijker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lucia Rijker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers