Viervoudig voormalig wereldkampioen kickboksen en tweevoudig voormalig wereldkampioen boksen Lucia Rijker weet mensen op energieke, creatieve en spirituele wijze te motiveren en te inspireren.

Sportcarrière
Lucia Rijker begint ze haar sportieve carrière al op zesjarige leeftijd als judoka. Een jaar later wordt zij lid van het Nederlandse Nationale Softbal team, met wie zij vervolgens als dertienjarige het Amsterdamse kampioenschap wint en later Nederlands kampioen wordt. Als Lucia vijftien jaar oud is,  begint zij met kickboksen en twee jaar later verslaat zij de Amerikaanse kampioen Lilly Rodriguez.  Daarna vergaart Lucia al snel internationaal de reputatie van talentvol profkickbokser. Naast het kickboksen gaat Lucia zich halverwege de jaren 90 steeds meer toeleggen op het ‘gewone’ boksen. In 1996 start ze haar bokscarrière in Los Angeles en besluit zij zich in de Verenigde Staten te vestigen.

Spiritueel actrice
Lucia Rijker behaalt talloze overwinningen, wint prijzen, traint met wereldkampioenen en geeft les in diverse (vecht-)sportdisciplines. Bovendien treedt zij als actrice op in een aantal films en televisieseries. Voorlopig hoogtepunt in die acteer-carrière is haar rol als Billy the Blue Bear in de met vier Oscars bekroonde film Million Dollar Baby van Clint Eastwood. In 2007 is zij de hoofdpersoon in de documentaire Lucia Rijker, een bokser, een boeddhist.

Lucia Rijker wordt daarnaast vaak in binnen- en buitenland geboekt als motivatie- en powercoach voor het bedrijfsleven. Op energieke, creatieve en spirituele wijze weet zij iedereen te inspireren en te motiveren. Zij leert de deelnemers beter focussen, om te gaan met tegenslagen en hun doelen te bereiken.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Lucia Rijker spreekt graag over:

Lucia Rijker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lucia Rijker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21