Lodewijk Hoekstra

Hartstochtelijk tuinman en natuurliefhebber Lodewijk Hoekstra, bekend van het programma Eigen Huis en Tuin, is te boeken als spreker en presentator.

Alles wat groeit en bloeit
Lodewijk Hoekstra groeit op in een landelijke omgeving en interesseert zich van jongs af voor alles wat groeit en bloeit. Na de Havo wordt hij kaderfunctionaris groenvoorziening en voltooit hij een HBO-opleiding Bedrijfskunde. Vanaf 2004 is Lodewijk Hoekstra in touw als de tuinman in het populaire programma ‘Eigen Huis en Tuin’ van RTL 4. Dit programma trekt wekelijks bijna een miljoen kijkers, waarmee Hoekstra de best bekeken tuinman van Nederland is. In 2007 publiceert Hoekstra het boek Lodewijk en het buitenleven, waarin hij zijn persoonlijke visie ontvouwt op tuinieren en op het genieten van het buitenleven. Sinds 2010 is Hoekstra ook wekelijks te zien in het ochtendprogramma Koffietijd met adviezen over alles wat met tuinieren te maken heeft. Bovendien presenteert hij het kinderprogramma Green Kids. Verder is Hoekstra in 2012 te zien als deelnemer aan het avontuurlijke programma Expeditie Robinson.

Groen promoten
Lodewijk Hoekstra gaat graag nieuwe uitdagingen aan en wil een creatieve invulling geven aan projecten. Zo geeft hij adviezen aan projectontwikkelaars en begeleidt hij de inrichting van complete woonwijken. Hoekstra wil groen in het algemeen promoten en levert een bijdrage tot de versterking van het imago van tuinieren door het geven van workshops en lezingen in het hele land. Als spreker wijst hij het publiek op het belang van duurzaamheid en laat hij zien hoe meer leefruimte en ruimte voor kinderen te creëren is.

Lodewijk Hoekstra spreekt graag over:

Lodewijk Hoekstra boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lodewijk Hoekstra. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21