20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lodewijk Hoekstra

Lodewijk Hoekstra als spreker boeken

Wilt u uw evenement verrijken met een inspirerende spreker die een passie heeft voor duurzaamheid, groen en natuur? Dan is Lodewijk Hoekstra de ideale keuze. Als bekende tv-tuinman en duurzaamheidsenthousiast, brengt Lodewijk een schat aan kennis en ervaring over hoe we onze leefomgeving groener en duurzamer kunnen maken. Op deze pagina ontdekt u waarom Lodewijk de perfecte spreker is voor uw evenement en hoe zijn lezingen kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

Lodewijk Hoekstra

Groene tv-tuinman

Over duurzaamheid en groene leefomgevingen

Lodewijk Hoekstra is een autoriteit als het gaat om duurzaamheid en het creëren van groene leefomgevingen. Zijn lezingen richten zich op het belang van biodiversiteit, het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het stimuleren van een groenere leefwijze. Hij behandelt onderwerpen variërend van duurzaam tuinieren tot het belang van lokale en biologische producten. Door te kiezen voor een lezing van Lodewijk, krijgt uw publiek niet alleen waardevolle inzichten in duurzaam leven, maar ook praktische tips over hoe men zelf kan bijdragen aan een groenere wereld.

Lodewijk Hoekstra inhuren voor een lezing

Het boeken van Lodewijk Hoekstra voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons proces is ontworpen om alle hindernissen weg te nemen, zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van een onvergetelijk evenement. Van het aanvragen van een offerte tot de uiteindelijke boeking, ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Met onze All-Inclusive tarieven en Tevredenheidsgarantie, kunt u erop vertrouwen dat u de beste service krijgt.

Biografie van Lodewijk Hoekstra

Geboren in 1976 in Eemnes, groeide Lodewijk Hoekstra op in een natuurrijke omgeving die zijn liefde voor groen en natuur vormde. Zijn jeugd op een 250 jaar oude woonboerderij legde de basis voor zijn toekomstige carrière. Zijn pad leidde hem van een bijbaan in tuinonderhoud tot een opleiding in groenvoorziening, gevolgd door een specialisatie als beheerder van bos- en natuurterreinen. Deze ervaringen versterkten zijn begrip en waardering voor de natuurlijke wereld.

Naast zijn groene expertise, volgde Lodewijk ook een HBO-opleiding Bedrijfskunde, wat hem een unieke combinatie van zakelijke kennis en ecologisch bewustzijn gaf. Zijn carrière nam een opmerkelijke wending toen hij in 2004 als tuinman verscheen in het populaire televisieprogramma ‘Eigen huis en tuin’. Hiermee bracht hij zijn enthousiasme voor groen en duurzaamheid over op een breed publiek.

Met zijn huidige project, ‘Lodewijks Groene Geluk’, richt hij zich niet alleen op groen, maar ook op duurzaamheid en biodiversiteit. Lodewijk streeft ernaar mensen van alle leeftijden te inspireren om hun eigen leefomgeving te verduurzamen. Hij benadrukt het belang van kleine stappen die iedereen kan nemen, zoals het verminderen van plasticgebruik, het kiezen voor duurzame vervoersmiddelen, en het aanleggen van tuinen die bijdragen aan de biodiversiteit.

Zijn aanpak is zowel praktisch als inspirerend. Lodewijk demonstreert hoe eenvoudige veranderingen in het dagelijks leven kunnen leiden tot significante positieve effecten op het milieu. Van het kiezen voor ecovriendelijke producten tot het stimuleren van lokale biodiversiteit door tuinontwerp, hij biedt een schat aan kennis die hij graag deelt.

Lodewijk is niet alleen een stem voor duurzaamheid op televisie, maar ook een actieve pleitbezorger in het echte leven. Zijn inspanningen hebben hem tot een gerespecteerde en geliefde figuur in het duurzaamheidsdomein gemaakt. Door Lodewijk Hoekstra te boeken voor uw evenement, haalt u een spreker in huis die niet alleen inspireert, maar ook praktische oplossingen biedt voor een duurzamere toekomst.

Kortom, Lodewijk Hoekstra is meer dan een tv-persoonlijkheid; hij is een inspirerende spreker die zijn publiek motiveert om actie te ondernemen voor een groenere en duurzamere wereld. Met zijn uitgebreide kennis en passie voor groen en duurzaamheid, is hij de ideale keuze voor uw evenement. Neem contact op met Quality Bookings en zet de eerste stap naar een onvergetelijke en verrijkende ervaring voor uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lodewijk Hoekstra

Schrijf een review

Video met Lodewijk Hoekstra

Meer informatie & boekingen

Lodewijk Hoekstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lodewijk Hoekstra
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers