‘Shooting star’ Liza Sips, bekend van onder meer Goede tijden, slechte tijden, timmert volop aan de weg als actrice, stemactrice en presentatrice.

Film en televisie
De mooie Liza Sips doet vanaf heel jonge leeftijd modellenwerk. Zij volgt ook toneel en musicallessen en speelt blokfluit en saxofoon. Haar talent wordt opgemerkt en levert haar in 2003 een rol op in de film Floris en de Heilige Nagel, onder regie van Jean van de Velde. Ook krijgt Liza een gastrol in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Twee jaar later vertolkt zij Sindy in de VPRO-televisiefilm Storm, onder regie van Michiel Jaarsveld. Vervolgens is zij te zien in televisieseries als Samen, Keyzer en De Boer Advocaten, Gooische Vrouwen, Willemspark en Onderweg naar Morgen. In 2006 speelt Liza bovendien Lolita in de Amerikaanse speelfilm Kill kill, faster faster van regisseur Gareth Roberts. Een jaar later krijgt zij de vaste rol van Vicky Pouw in Goede tijden, slechte tijden. Haar acteerwerk levert haar in 2008 de Spits Shooting Star en de Miss Nederland Positief Award op.

Stijlvol
Vanaf  2009 (het jaar waarin ze afscheid neemt van Goede tijden, slechte tijden) presenteert Liza Sips regelmatig voor de jeugdzender Nickelodeon.  Daarnaast blijft zij actief als actrice en is zij onder meer te zien in de series Flikken Maastricht en Het Huis Anubis, en in de korte VPRO-film Gewoon Gijs. Verder krijgt Liza de hoofdrol in de succesvolle bioscoopfilm Penny’s Shadow (2011) en wordt zij ingezet als stemactrice. Zo spreekt zij verschillende stemmen in voor animatiefilms, commercials en videogames. Ook is Liza te bewonderen in programma’s als Sterren springen op zaterdag, Killer Karaoke en Sabotage. In 2011 wordt Liza Sips door het blad Jackie uitgeroepen tot een van de stijlvolste vrouwen van Nederland.

Deze stijlvolle, talentvolle jonge vrouw is in te huren als presentator van uw evenement.

 

 

Liza Sips spreekt graag over:

Liza Sips boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Liza Sips. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21