Liselotte de Groot

Liselotte de Groot (25) staat in de bloei van haar carrière en is inmiddels een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Bekend van onder andere het tv programma Woontips (RTL4). Daarnaast is ze wekelijks te zien als presentatrice van het tv programma LifestyleXperience (RTL4).

Liselotte is afgestudeerd aan de theateropleiding in Eindhoven, waar ze veel heeft geleerd op het gebied van acteren en presenteren. Haar doorzettingsvermogen en gedrevenheid zorgde ervoor dat ze al snel aan de slag kon als presentatrice.

Haar passie is het presenteren en maken van televisie, door haar motivatie en vooral ook plezier in het werk maakt ze van elke opdracht een succesverhaal.

Mensen beschrijven Liselotte als een stoere, leuke, spontane vrouw en met haar frisse uitstraling en stralende lach is deze geboren Brabantse niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

Wilt u Liselotte boeken als dagvoorzitter, of presentatrice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Liselotte de Groot spreekt graag over:

Liselotte de Groot boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Liselotte de Groot. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21