20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Leon Verdonschot

Leon Verdonschot als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die zowel diepgaande kennis heeft als boeiend kan vertellen, is Leon Verdonschot een uitstekende keuze. Leon is een veelzijdige spreker, bekend om zijn werk als journalist, presentator, documentairemaker en schrijver. Met zijn brede ervaring in de media brengt hij een unieke combinatie van inzicht en entertainment naar elk evenement. Zijn specialisatie ligt in cultuur, muziek en maatschappelijke onderwerpen, waardoor hij uiteenlopende doelgroepen kan aanspreken. Het boeken van Leon Verdonschot garandeert een verrijkende ervaring waarbij uw publiek zowel geïnformeerd als geïnspireerd zal worden.

Leon Verdonschot

Maatschappij en cultuur

Over maatschappelijke betrokkenheid en cultuur

Leon Verdonschot staat bekend om zijn expertise in maatschappelijke betrokkenheid en cultuur. Deze onderwerpen zijn niet alleen actueel, maar ook van groot belang in onze hedendaagse samenleving. Verdonschot benadert deze thema’s met een mix van diepgaande kennis en persoonlijke betrokkenheid. Tijdens zijn lezingen bespreekt hij onderwerpen zoals sociale verandering, de impact van cultuur op de maatschappij en de rol van media in onze dagelijkse perceptie van de wereld. Met zijn ervaring als documentairemaker en journalist kan hij deze thema’s op een unieke wijze belichten, waardoor uw publiek nieuwe inzichten verkrijgt en aangezet wordt tot denken.

Leon Verdonschot inhuren voor een lezing

Het inhuren van Leon Verdonschot voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings streven we ernaar om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Na de offerte begeleiden we u graag verder met onze uitgebreide support. Onze tevredenheidsgarantie verzekert u van een succesvolle samenwerking. Kies voor Leon Verdonschot en ervaar zelf waarom onze klanten ons gemiddeld met een 9,0 beoordelen.

Biografie van Leon Verdonschot

Leon Verdonschot, geboren in 1973, is een veelzijdige Nederlandse journalist, presentator, documentairemaker en schrijver. Zijn carrière kent een rijke historie in de Nederlandse media. Verdonschot begon zijn loopbaan als journalist en verwierf bekendheid met zijn scherpe en diepgaande artikelen in diverse vooraanstaande tijdschriften. Zijn werk kenmerkt zich door een sterke focus op maatschappelijke onderwerpen en cultuur, met name muziek.

Naast zijn journalistieke werk is Verdonschot ook actief als presentator en documentairemaker. Hij heeft verschillende documentaires geregisseerd, waaronder enkele die inzicht geven in het leven van bekende Nederlandse muzikanten. Deze documentaires zijn niet alleen een getuigenis van zijn liefde voor muziek, maar tonen ook zijn vermogen om complexe verhalen op een toegankelijke en boeiende manier te vertellen.

Als auteur heeft Leon Verdonschot meerdere boeken op zijn naam staan. Deze boeken, vaak met een focus op muziek en cultuur, zijn goed ontvangen en tonen zijn vaardigheid in het vertellen van verhalen. Zijn schrijfstijl is zowel pakkend als diepgaand, wat zijn boeken een genot maakt om te lezen.

Verdonschot’s bijdrage aan de Nederlandse media en cultuur is aanzienlijk. Zijn werk is bekroond met diverse prijzen, wat blijk geeft van zijn vakmanschap en invloed. Als spreker brengt hij deze rijke ervaring mee. Met zijn vermogen om complexe onderwerpen op een boeiende manier te bespreken, is Leon Verdonschot een ideale keuze voor uw evenement.

Door Leon Verdonschot te boeken via Quality Bookings, kiest u voor een spreker met een bewezen staat van dienst in zowel de journalistiek als in de culturele sector. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor uw publiek gegarandeerd een onvergetelijke ervaring krijgt.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Leon Verdonschot

Schrijf een review

Video met Leon Verdonschot

Meer informatie & boekingen

Leon Verdonschot inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Leon Verdonschot
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers