20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lenie t Hart

Lenie t Hart als spreker boeken

Dierenvriend Lenie ’t Hart vangt sinds 1971 zieke en verzwakte zeehonden op in Pieterburen. Zij is te boeken als spreker, die mensen kan inspireren om gedachten en ideeën om te zetten in concrete acties en daden.

Lenie t Hart

Dierenvriend Lenie ’t Hart vangt sinds 1971 zieke en verzwakte zeehonden op in Pieterburen. Zij is te boeken als spreker, die mensen kan inspireren om gedachten en ideeën om te zetten in concrete acties en daden.

Zeehondencrèche
Lenie ’t Hart (geboren als Leentje Godlieb in 1941) begint in 1971 verzwakte jonge zeehonden op te vangen. De ‘zeehondencrèche’ in Pieterburen ontwikkelt zich daarna tot een waar zeehondenziekenhuis, waar niet alleen een medische behandeling wordt gegeven aan zeehonden maar het publiek door middel van rondleidingen en een expositie ook informatie krijgt over de problemen waarmee de zeehond te kampen heeft. Van 1983 tot 1988 presenteert Lenie ’t Hart het Groninger Programma van Radio Noord. Ook verzorgt zij een serie radiocolumns. Van 2005 tot 2007 presenteert zij bij Radio Noord bovendien iedere zondagochtend drie uur live het programma Noordbrouk Rechtsoaf.

Onderscheidingen
Voor haar werk ontvangt Lenie ’t Hart diverse binnen- en buitenlandse onderscheidingen. Zo krijgt zij in 1985 de Zilveren Anjer, en wordt zij in 1994 door Prins Bernhard benoemd tot officier in de Orde van de Gouden Ark en in 1996 door Koningin Beatrix tot officier in de Orde van Oranje-Nassau. In 2006 verschijnt het jubileumboek ’t Hart voor de Zeehond. 35 jaar Zeehondencrèche, 65 jaar Lenie ’t Hart, 100 jaar dierenliefde. In 2012 stopt Lenie ’t Hart weliswaar als directeur, maar blijft daarna toch nog op vele manieren aan de crèche verbonden.

Mede dankzij haar Groningse nuchterheid en een gezonde dosis zelfspot is deze vrouw met een missie geliefd in Nederland en geniet zij een grote naamsbekendheid. Lenie ’t Hart is van vele markten thuis en wil graag spreken over onderwerpen als innovatie, creativiteit, leiderschap, ondernemerschap, management, media en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uiteraard vertelt zij ook graag over haar grote passie en levenswerk.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lenie t Hart

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Lenie t Hart inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lenie t Hart
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers