Inspirator, klankbord, strateeg, coach en initiator Leen Zevenbergen is de schrijver van het Managementboek van het jaar 2007. De ervaren ondernemer en visionair is een inspirerend spreker over ondernemen en duurzaam leiderschap.

Zevenbergen begon zijn carrière als accountant en ging vervolgens als ondernemer aan de slag. Hij richtte het bedrijf Bolesian op, dat zich toelegde op ‘Artificial Intelligence’ (AI) voor Nederlandse banken en verzekeraars.

Vervolgens bemachtigde hij een directiefunctie bij het bedrijf Origin. In 2000 richtte hij het bedrijf Escador op en daarna was hij betrokken bij de oprichting van de spectaculaire golfbaan The Dutch. Tevens was hij actief voor het bedrijf Made in Scotland.

Zevenbergen is auteur van meerdere managementboeken. In 2007 schreef Zevenbergen met het boek En nu laat ik mijn baard staan het Managementboek van het Jaar.

Wilt u Leen Zevenbergen inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Leen Zevenbergen spreekt graag over:

Leen Zevenbergen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Leen Zevenbergen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21