Leco van Zadelhoff, een van de meest gewaardeerde en zichtbare visagisten en stylisten van ons land, mag bekende Nederlanders als Leontine Borsato, Danielle Overgaag, Daphne Deckers, Ruth Jacott, Chantal Janszen en vele anderen tot zijn vaste klantenkring rekenen.

De Leco-Look
De stijl van Leco van Zadelhoff staat bekend als de ‘Leco-look’ en zorgt er voor dat hij inmiddels een vertrouwd gezicht vormt op de buis. Als 18-jarige begint hij te experimenteren in een kapsalon in de buurt en een jaar later heeft hij het kappersdiploma op zak. Daarna komt hij via Veronica in contact met Leontine Ruiters, met wie hij vervolgens de wereld doorreist voor allerhande fotoshoots en televisieopnamen. Het feit dat Van Zadelhoff zowel kapper als visagist is, blijkt een gouden combinatie in de televisiewereld. Hij blijft zich voortdurend ontwikkelen, krijgt opdrachten van alle grote bladen en verwerft een klantenkring die wemelt van de bekende Nederlanders. In het blad Beau Monde krijgt hij niet alleen een eigen, vaste column maar is hij ook betrokken bij tal van reportages. In 2000 presenteert Van Zadelhoff samen met Leontine Ruiters (inmiddels gehuwd met Marco Borsato) het programma Style & Beauty bij Yorin.

Auteur
Ook als auteur van succesvolle beautyboeken verdient Leco van Zadelhoff zijn sporen. Hij publiceert achtereenvolgens Het Beautyboek (1999), Het Haar Boek (2000), Mooi! (2004), en Mooier! (2009). Sinds 2004 geeft Van Zadelhoff bovendien adviezen en bericht hij over lifestyle, fashion, haar en make-up in het populaire RTL Boulevard. Daarnaast timmert hij aan de weg met zijn bedrijf Smaak Support dat in het hele land adviezen verzorgt op het gebied van style en beauty, en dat cursussen en workshops organiseert.

Team Leco
Het ‘Team LECO’ is beschikbaar voor beautydemonstraties en beautyadviezen op evenementen, tijdens bedrijfsfeesten, of bijvoorbeeld op beurzen en in winkelcentra. De touch-ups van Team LECO worden verzorgd door drie visagisten/haarstylisten die de bezoekers advies geven over make-up, looks, huid- en haarverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up. Team LECO werkt in een sfeervol aangeklede ‘beautystand’ en is gericht op het geven van persoonlijke tips en adviezen.

Alle gages van bekende televisiepersoonlijkheden worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Leco van Zadelhoff spreekt graag over:

Leco van Zadelhoff boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Leco van Zadelhoff. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21