20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff als spreker boeken

Leco van Zadelhoff is niet alleen een bekend gezicht in de wereld van beauty en lifestyle, maar ook een veelgevraagde gastspreker. Met zijn jarenlange ervaring als visagist en stylist, heeft Leco een schat aan kennis en verhalen om te delen. Hij is de ideale spreker voor evenementen die zich richten op beauty, mode, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Leco’s vermogen om te inspireren, gecombineerd met zijn kenmerkende humor en charme, maakt hem een uitstekende keuze voor uw evenement.

Leco van Zadelhoff

Stylist

Leco van Zadelhoff als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Leco van Zadelhoff een unieke mix van professionaliteit en entertainment. Zijn expertise in de beauty- en modewereld, gecombineerd met zijn ervaring in de media, stelt hem in staat om gesprekken te leiden op een manier die zowel informatief als boeiend is. Leco is bijzonder geschikt voor thema’s als persoonlijke ontwikkeling, branding, de kracht van uiterlijk en ondernemerschap in de creatieve industrie.

Over beauty en zelfvertrouwen

In zijn lezingen richt Leco van Zadelhoff zich vaak op het thema ‘beauty en zelfvertrouwen’. Hij gelooft sterk in de kracht van uiterlijke verzorging als middel om het zelfvertrouwen te versterken. Leco bespreekt hoe een goed verzorgd uiterlijk kan bijdragen aan persoonlijk en professioneel succes. Hij biedt inzichten in de nieuwste trends in beauty en styling en deelt praktische tips voor zowel mannen als vrouwen. De lezingen van Leco zijn een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Leco van Zadelhoff inhuren voor een lezing

Het boeken van Leco van Zadelhoff voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Ons team van Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. We beginnen met een gedetailleerd gesprek over uw evenement en de specifieke wensen en doelen. Vervolgens zorgen wij voor een heldere offerte, inclusief alle details. U krijgt binnen 24 uur een reactie, en we bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele proces. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat uw evenement met Leco een groot succes wordt.

Biografie van Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff, geboren in 1969, is een van Nederlands meest bekende visagisten en stylisten. Zijn carrière begon in de jaren 90, en al snel werd hij een prominent figuur in de wereld van beauty en mode. Leco is vooral bekend geworden door zijn werk met bekende Nederlanders en zijn regelmatige verschijningen op televisie.

Zijn passie voor beauty en mode ontstond al op jonge leeftijd. Leco was altijd al geïnteresseerd in het versterken van iemands uiterlijke verschijning en hoe dit iemands zelfvertrouwen en uitstraling kan beïnvloeden. Deze passie leidde hem naar een opleiding in de visagie, waarna hij snel naam maakte in de industrie.

Leco’s expertise en oog voor detail hebben hem een geliefde stylist en visagist gemaakt voor vele beroemdheden. Zijn werk is te zien in tal van tijdschriften, televisieprogramma’s en op rode lopers. Naast zijn werk als stylist en visagist is Leco ook actief als ondernemer. Hij heeft meerdere succesvolle bedrijven opgericht, waaronder zijn eigen schoonheidssalon en een lijn van beautyproducten.

Naast zijn praktische werk is Leco ook een veelgevraagd spreker. Hij geeft lezingen en workshops over onderwerpen als beauty, mode, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en entertainend, waardoor hij een breed publiek aanspreekt.

Leco’s toewijding aan zijn vak en zijn vermogen om zijn kennis en ervaring op een boeiende manier te delen, maken hem tot een gewilde spreker en dagvoorzitter. Met zijn uitgebreide ervaring en persoonlijke benadering is Leco van Zadelhoff een uitstekende keuze voor uw volgende evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Leco van Zadelhoff

Schrijf een review

Video met Leco van Zadelhoff

Meer informatie & boekingen

Leco van Zadelhoff inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Leco van Zadelhoff
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers