20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lara Hemstede Copyright foto: Katja Mali

Lara Hemstede als spreker boeken

Lara Hemstede, een vooraanstaande naam in de wereld van cybercrime en digitale veiligheid, is een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Met haar rijke ervaring als oprichter van Cyber Proof, biedt Lara een uniek inzicht in de complexe wereld van phishing, fraude en cybercrime. Haar vermogen om deze complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek, zonder ingewikkelde technische termen, maakt haar een ideale spreker voor diverse groepen, variërend van ministeries tot universiteiten. In deze pagina ontdekt u waarom Lara Hemstede een niet te missen spreker is voor uw evenement.

Lara Hemstede

Phishing, fraude en cybercrime

Als dagvoorzitter brengt Lara Hemstede niet alleen haar expertise in cybercrime, maar ook een dynamische en persoonlijke benadering naar uw congres of seminar. Haar vaardigheden in het leiden van discussies en het betrekken van het publiek maken haar de perfecte keuze voor het modereren van uw evenement, waarbij ze relevante thema’s rond digitale veiligheid en cybercrime belicht.

Over cybercrime en digitale veiligheid

De wereld van cybercrime en digitale veiligheid is complex en steeds veranderend. Lara Hemstede biedt een diepgaand inzicht in dit onderwerp, essentieel voor elke organisatie die zich wil wapenen tegen digitale dreigingen. Ze behandelt onderwerpen zoals phishing, fraudepreventie en de beveiliging van bedrijfsgegevens. Door te kiezen voor Lara als spreker, krijgt uw publiek niet alleen een overzicht van de risico’s, maar ook praktische tips en strategieën om deze te mitigeren.

Lara Hemstede inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Lara Hemstede is eenvoudig en transparant. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, ondersteunen wij u in elke stap. Van het initiële contact tot de uiteindelijke uitvoering van de lezing, ons team staat klaar om alle drempels weg te nemen en een soepele ervaring te garanderen.

Biografie van Lara Hemstede

Lara Hemstede is niet alleen een expert op het gebied van cybercrime, maar ook een ervaringsdeskundige met een persoonlijk verhaal dat inspireert. Na in 2015 zelf slachtoffer te zijn geworden van cybercrime, transformeerde ze deze ervaring in een kracht om anderen te helpen beschermen. Lara volgde diverse cyber security trainingen en behaalde een certificering als particulier onderzoeker. In 2016 richtte ze Cyber Proof op, een bedrijf dat zich specialiseert in het trainen van organisaties om cybercrime te voorkomen.

Lara’s ervaringen als slachtoffer en haar professionele ontwikkeling in de wereld van digitale veiligheid geven haar een uniek perspectief. Ze gebruikt haar kennis en ervaringen om anderen te onderwijzen en te beschermen tegen de gevaren van de digitale wereld. Haar lezingen en masterclasses zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en toegankelijk. Lara’s vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier te presenteren, maakt haar een gewaardeerde spreker in diverse sectoren.

Door Lara Hemstede te boeken, haalt u een spreker in huis die niet alleen deskundig is, maar ook diep betrokken bij haar vakgebied. Haar lezingen zijn een verrijking voor iedereen die meer wil weten over cybercrime en hoe zich ertegen te beschermen. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0 en een tevredenheidsgarantie, staat Quality Bookings garant voor de kwaliteit en impact van Lara’s presentaties.

Ontdek de wereld van cybercrime en digitale veiligheid door de ogen van Lara Hemstede en boek haar nu voor uw volgende evenement. Met haar expertise, persoonlijke benadering en toegankelijke stijl van presenteren, is ze een onmisbare toevoeging aan elk programma dat zich richt op de actuele en relevante thema’s van digitale veiligheid.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lara Hemstede

"Lara heeft bij Rijkswaterstaat een inspirerende lezing gegeven over cybersecurity. Lara had zich goed verdiept in onze doelgroep, waardoor het goed aansluit. Met haar persoonlijke verhaal en praktijkkennis weet ze de medewerkers te boeien. Ik kan Lara van harte aanbevelen voor een lezing die je medewerkers aan het denken zet en ook concreet handelingsperspectief biedt voor werk én privé. "

"Lara heeft een interessante en indrukwekkende lezing gegeven bij de gemeente Amstelveen tijdens de Week van de Veiligheid. Het onderwerp cybercrime heeft ze op een interessante manier overgebracht door haar persoonlijke ervaring hiermee te vertellen. Het publiek was zeer enthousiast over haar manier van vertellen én over haar kennis en deskundigheid over dit onderwerp. Tevens was men blij met de handige hand-out die ze had samengesteld voor ons. Wij kunnen Lara als organisatie van harte aanbevelen bij een ieder die een spreker over informatiebeveiliging of cybercrime zoekt. "

"In de week van de Veiligheid heeft Lara een zeer inspirerende lezing gegeven over cybercrime. De doelgroep waar zij dit voor deed was een groep senioren die digitaal in staat zijn zich te redden maar op dit vlak vele risico's lopen voor oplichting. Met geduld en duidelijke praktische voorbeelden werden de toehoorders op de avond steeds enthousiaster en namen de informatie goed op. De praktische leesbare hand-out die iedereen gratis meekreeg zorgde ervoor dat er geen lange na zit was maar iedereen ging direct terug naar huis om haar/zijn wachtwoorden aan te passen. Als Wijkmanager Centrum en Oost van de gemeente Zeist was ik tijdens maar zeker achteraf enthousiast over haar verhaal maar ook over de senioren die op deze avond wijzer waren geworden en bewuster van het gevaar van cybercrime."

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Lara Hemstede inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lara Hemstede
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers