Wat kunnen we leren van Max, Lewis en Seb?

Een interactieve, lichtvoetige, informatieve en humoristische presentatie door Rob Kamphues met actuele beelden uit de Formule 1.

Rob Kamphues is vanaf zijn vroegste jeugd fan van de autosport. Ooit droomde hij ervan zelf Formule 1-coureur te worden. Toen hij echter met karten verloor van niemand minder dan Jos Verstappen, concludeerde hij dat hij het van andere talenten moet hebben.

Sindsdien maakt hij naam als presentator van tv-programma’s als De Reünie, Kamphues maakt Vrienden en sinds kort ook alle uitzendingen rondom de Formule 1 bij Ziggo Sport.

Spreker Rob Kamphues boeken voor interactieve lezing

Rob combineert zijn werk als presentator van tv-programma’s inmiddels al jaren met het racen in serieuze auto’s in binnen- en buitenland. Hij traint met de beste coaches ter wereld en laat zich begeleiden door de beste coureurs van Nederland.

Uit de eerste hand krijgt hij hierdoor inzicht in de fysieke maar vooral ook mentale trainingsmethodes van topcoureurs. Tijdens zijn lezingen vertelt hij uit eigen ervaring hoe deze technieken in zowel het dagelijkse als zakelijke leven zijn toe te passen. In zijn presentatie Wat kunnen we leren van Max, Lewis en Seb? laat de geboren spreker zien wat geboren winnaars bijzonder maakt, maar ook wat we als gewone stervelingen van ze kunnen leren.

Presentator Rob Kamphues inhuren voor humoristische vertelling

Als autoliefhebber pur sang heeft Rob een variëteit aan anekdotes over beroemde autocoureurs als James Hunt en Niki Lauda. Bedrijven die hem inhuren als spreker, vertelt hij op smakelijke wijze hoe hij als 16-jarig jongetje werd gearresteerd toen hij zonder geldige kaart de pits van Spa-Francorchamps probeerde binnen te komen. Daarnaast krijgt hij de lachers op zijn hand als hij onthult hoe hij ooit een raceauto tijdens de opwarmronde in een betonnen muur ramde.

Contact opnemen met Rob Kamphues

Wat kunnen wij leren van Max, Lewis en Seb is een humoristische en persoonlijke vertelling aan de hand van actuele racebeelden. Wilt u spreker Rob Kamphues direct boeken voor een interactieve lezing die humor koppelt aan de nodige verdieping? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Quality Bookings.

Wat kunnen we leren van Max, Lewis en Seb? spreekt graag over:

Wat kunnen we leren van Max, Lewis en Seb? boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wat kunnen we leren van Max, Lewis en Seb?. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21