Koert-Jan de Bruijn

De bekende Nederlandse acteur Koert-Jan de Bruijn is een veelgevraagd presentator en spreker. In ons land verzorgt hij onder meer de presentatie van (zakelijke) events, variërend van aansprekende productpresentatie tot grote award shows en van optredens als jurylid tot gastheer van uiteenlopende evenementen.

Geboren en getogen in Amsterdam, studeert hij aanvankelijk enige tijd medische biologie, maar maakt hij al snel de overstap naar een studie commerciële economie. Tijdens zijn studietijd verdient hij wat bij met modellenwerk. In de eindfase van zijn studie schrijft hij zich in bij verschillende castingbureaus en volgt hij een aantal cursussen en workshops op het gebied van acteren.

Koert-Jan de Bruijn boeken als gastheer of dagvoorzitter

Dat laatste doet hij niet zonder succes, want al snel maakt hij zijn debuut in de televisieserie Goudkust om vervolgens zes jaar lang de rol van Dennis Alberts te vertolken in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. In korte tijd stijgt de populariteit van de acteur hiermee in Nederland tot ongekende hoogte.

Dat Koert-Jan de Bruijn een multitalent is, blijkt wel wanneer hij in 2004-2005 de rol van Leendert op zich neemt in de klassieke Amsterdamse musical ‘De Jantjes’, waarbij ook zijn muzikale talenten worden benut. Hier maakt hij zich het spreken voor een groot publiek eigen, iets waar hij later veel profijt van heeft bij zijn werkzaamheden als jurylid, dagvoorzitter en spreker.

Presentator Koert-Jan de Bruijn inhuren als spreker

Na zijn vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden in 2008 ontwikkelt hij zich steeds meer als presentator van televisieprogramma’s. Zo is hij bij RTL 4 te zien in het reisprogramma Bestemming Nederland en in Housevision. Ook is hij een van de presentatoren van Ik kom bij je eten. Voor kinderzender Jetix (later Disney XD) presenteert hij vanaf 2009 verschillende kinderprogramma´s.

Gedurende deze tijd willen niet alleen veel bedrijven Koert-Jan de Bruijn inhuren als spreker, ook in shows op televisie is hij een graag geziene gast. Zo neemt hij in 2005 deel aan het televisieprogramma Dancing with the Stars en verschijnt hij vervolgens ook in Ik Hou Van Holland, WieKent Nederland en Te leuk om waar te zijn. In 2013 is hij een van de deelnemers aan Sterren van de Schans.

Direct contact met Koert-Jan de Bruijn

Niet voor niets wordt Koert-Jan de Bruijn veelvuldig gevraagd als gast, presentator, spreker en dagvoorzitter. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij altijd de juiste sfeer te creëren en geeft hij extra glans aan bedrijfsevenementen en andere bijeenkomsten.

Wilt u Koert-Jan de Bruijn direct boeken als spreker of inhuren als presentator? Neem contact op voor informatie over de voorwaarden en een offerte op maat.

Koert-Jan de Bruijn spreekt graag over:

Koert-Jan de Bruijn boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Koert-Jan de Bruijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21