20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Koert-Jan de Bruijn
Exclusief bij
Quality Bookings

Koert-Jan de Bruijn als spreker boeken

Bent u op zoek naar een veelzijdige en charismatische gastspreker? Ontdek dan Koert-Jan de Bruijn, een ervaren acteur en televisiepresentator, voor uw volgende evenement. In deze pagina leert u waarom Koert-Jan de perfecte keuze is voor uw publiek en wat u kunt verwachten van zijn boeiende presentaties.

Koert-Jan de Bruijn

TV presentator

Koert-Jan de Bruijn als dagvoorzitter boeken

Koert-Jan de Bruijn brengt als dagvoorzitter een unieke mix van professionaliteit en persoonlijkheid naar uw congres of seminar. Met zijn rijke achtergrond in de media en podiumkunsten leidt hij evenementen met een natuurlijke flair, zorgt voor een soepele overgang tussen sprekers en houdt het publiek geboeid.

Over media en entertainment

Kies voor een lezing van Koert-Jan de Bruijn over media en entertainment om uw publiek een kijkje te geven in de dynamische wereld van televisie en theater. Ontdek de nieuwste trends, de impact van media op de maatschappij en de kunst van effectieve communicatie, gepresenteerd door een expert met jarenlange ervaring.

Koert-Jan de Bruijn inhuren voor een lezing

Het boeken van Koert-Jan de Bruijn voor uw evenement is eenvoudig en transparant. Volg deze stappen om hem als spreker te bevestigen en maak gebruik van onze all-inclusive tarieven en snelle offerte service. Uw tevredenheid is gegarandeerd met onze ondersteuning door het gehele proces.

Biografie van Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan de Bruijn, geboren op 15 augustus 1976 in Amsterdam, is een veelzijdige Nederlandse acteur en presentator. Zijn carrière, gekenmerkt door prominente rollen in televisieseries en divers presentatiewerk, weerspiegelt zijn passie voor de kunsten en media.

De Bruijn groeide op in de levendige straten van Amsterdam. Na het voltooien van zijn vwo-opleiding aan de Damstede School, koos hij voor een studie Commerciële Economie, die hij in 2001 afsloot. Zijn interesse in acteren bleef echter bestaan en hij volgde een basisopleiding acteren bij Kunstweb en een cursus in marktgericht management bij De Trap.

Zijn televisiecarrière begon met een rol in de soapserie Goudkust, waar hij het personage Beer van Nispen vertolkte. Deze ervaring vormde de basis voor zijn latere succes in de entertainmentindustrie. Zijn doorbraak kwam met de rol van Dennis Tuinman in de populaire soapserie Goede tijden, slechte tijden. In deze serie bracht hij het complexe en soms controversiële personage van Dennis tot leven, een rol die hij van 2002 tot 2008 vervulde.

Naast zijn acteerwerk op televisie, toonde De Bruijn zijn veelzijdigheid op het podium. In het theaterseizoen 2004/2005 speelde hij Mooie Leendert in de musical De Jantjes, waarbij hij zijn talent voor live optredens liet zien.

Zijn vaardigheden beperken zich echter niet tot acteren. Na zijn tijd bij GTST richtte De Bruijn zich op presentatiewerk. Hij presenteerde verschillende programma’s, waaronder Bestemming Nederland en Ik kom bij je eten, en liet zien dat hij ook buiten de acteerwereld een boeiende en bekwame persoonlijkheid is.

De Bruijn’s diversiteit aan ervaringen in zowel acteren als presenteren maakt hem een unieke en waardevolle spreker. Zijn inzichten in de wereld van media en entertainment, gecombineerd met zijn persoonlijke ervaringen in de industrie, bieden een boeiend en educatief perspectief voor ieder publiek.

Boek Koert-Jan de Bruijn nu via Quality Bookings en profiteer van onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0 staan wij garant voor een succesvolle bijdrage aan uw evenement.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Koert-Jan de Bruijn

Schrijf een review

Video met Koert-Jan de Bruijn

Meer informatie & boekingen

Koert-Jan de Bruijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Koert-Jan de Bruijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers