20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Kluun - Schrijver en coach

Kluun als spreker boeken

Kluun, met zijn unieke combinatie van levenservaring, schrijverschap en ondernemersgeest, een uitstekende keuze. Kluun, bekend van zijn bestseller ‘Komt een vrouw bij de dokter’, spreekt niet alleen over literatuur en schrijven maar ook over persoonlijke veerkracht en het overwinnen van tegenslagen. Zijn ervaringen bieden waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in thema’s als levensveranderingen, verlies en het hervinden van geluk en succes.

Kluun

Schrijver en coach

Over levenslessen en veerkracht

Kluun neemt zijn publiek mee op een reis door het leven, waarbij hij put uit zijn eigen ervaringen met zware onderwerpen zoals rouw en herstel. Zijn lezingen bieden een fascinerende mix van persoonlijke anekdotes en universele levenslessen. Hij spreekt over het belang van veerkracht in moeilijke tijden en hoe je tegenslagen kunt omzetten in kansen. Daarnaast gaat hij in op het thema zelfontplooiing en hoe belangrijk het is om je eigen pad te volgen, zelfs als dat pad soms hobbelig is.

Kluun inhuren voor een lezing

Het inhuren van Kluun voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Het proces begint met een aanvraag waarin u uw wensen en de details van het evenement aangeeft. Vervolgens zorgen wij voor een snelle offerte, aangepast aan uw specifieke behoeften. Uiteraard staan wij garant voor een soepele en professionele ervaring, van de eerste aanvraag tot de succesvolle afronding van de lezing.

Lezing: De regie pakken

Het leven is niet maakbaar. Het bedrijf gaat een kant op die het team niet ziet zitten. Je mist een promotie. Je baas begrijpt je niet. Je carrière stokt. Er vallen ontslagen binnen je afdeling. Je wordt op non-actief gesteld. Je raakt overspannen. Om maar niet te spreken van groot persoonlijk leed, een zware relatiecrisis, depressie, burn-out, verslaving: in ieder leven gebeuren vroeg of laat vreselijke dingen.

+ lees meer

Maar wat wel maakbaar is, is hoe je als mens of organisatie omgaat met tegenslagen, beperkingen of onomkeerbare veranderingen.. Of juist met mogelijkheden en talenten. Kluun moest zich in zijn leven meerdere malen heruitvinden, op moreel, financieel en carrière technisch. Hij weet als geen ander om te gaan met grote tegenslagen en levensveranderende omstandigheden.

Lezing: Help, ik heb een puber

Kluun heeft ook een hilarische presentatie over alle perikelen rond het hebben van pubers. Het wordt een verhaal voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. Een feest, of misschien beter een hel van herkenning. Kluun belooft dat je na afloop veel meer snapt van de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol.’

Biografie van Kluun

Kluun, geboren als Raymond van de Klundert in 1964, is een Nederlandse schrijver die vooral bekendheid verwierf met zijn debuutroman ‘Komt een vrouw bij de dokter’ (2003). Deze roman, gebaseerd op zijn eigen ervaringen, vertelt het verhaal van een man wiens vrouw borstkanker heeft. Het werd een bestseller en is inmiddels in verschillende talen vertaald en verfilmd.

Kluun groeide op in Tilburg, waar hij zijn jeugd doorbracht. Na zijn middelbare school studeerde hij Communicatie aan de Hogeschool van Utrecht. Na zijn studie begon hij zijn carrière in de marketing en reclame, waar hij een succesvolle carrière opbouwde. Zijn leven nam echter een dramatische wending toen zijn vrouw werd gediagnosticeerd met borstkanker. Na haar overlijden besloot Kluun zich volledig op het schrijven te richten.

Deze persoonlijke tragedie vormde de basis voor zijn debuutroman, die niet alleen in Nederland maar wereldwijd een groot publiek bereikte. Na dit succesvolle debuut schreef Kluun nog meerdere boeken, waaronder ‘De Weduwnaar’, waarin hij het verhaal van de hoofdpersoon uit zijn eerste roman vervolgt.

Kluun staat bekend om zijn openhartige en directe schrijfstijl, waarmee hij complexe en vaak pijnlijke onderwerpen toegankelijk maakt voor een breed publiek. Zijn boeken zijn niet alleen onderhoudend, maar bieden ook diepgang en stof tot nadenken.

Naast zijn schrijfcarrière is Kluun ook actief als spreker. Hij wordt regelmatig gevraagd voor lezingen en evenementen, waar hij spreekt over thema’s als liefde, verlies, en het omgaan met tegenslagen. Zijn persoonlijke verhaal van verdriet en herstel, gecombineerd met zijn professionele achtergrond in de marketing, maakt hem tot een boeiende en veelzijdige spreker.

Kluun’s vermogen om zijn persoonlijke ervaringen te vertalen naar universele lessen over leven, liefde en veerkracht, maakt hem een inspirerende spreker voor een breed scala aan evenementen. Van bedrijfsevenementen tot literaire festivals, Kluun weet zijn publiek te raken en te motiveren met zijn verhalen en inzichten.

Met Kluun als spreker haalt u niet alleen een bekende Nederlandse auteur in huis, maar ook een persoon met een bijzonder levensverhaal en de gave om dit op een aansprekende wijze te delen. Een ervaring die uw publiek nog lang zal bijblijven.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Kluun
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Kluun

Meer informatie & boekingen

Kluun inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Kluun
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers