20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Klaas Weima

Klaas Weima als spreker boeken

Ben je op zoek naar een charismatische gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Klaas Weima jouw ideale keuze. Met zijn veelzijdige achtergrond als ondernemer, schrijver, spreker en podcastmaker brengt hij een schat aan kennis en ervaring. Klaas, bekend van zijn boeken zoals ‘Verdiende aandacht’ en ‘Aandachtsmarketing’, biedt een frisse kijk op marketingstrategieën en merkactivatie. In deze pagina ontdek je wat Klaas kan betekenen voor jouw evenement en hoe zijn unieke inzichten jouw publiek zullen inspireren.

Klaas Weima

Marketingstrategie en merkactivatie

Klaas Weima als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Klaas Weima niet alleen zijn expertise in marketing en branding mee, maar ook een natuurlijke flair om elk congres of seminar soepel en energiek te leiden. Zijn ervaring bij Energize en als host van de succesvolle podcast CMOtalk stelt hem in staat om diepgaande gesprekken te voeren en interactie met het publiek te bevorderen. Kies Klaas als dagvoorzitter voor een evenement dat zowel inhoudelijk sterk als dynamisch is.

Over marketingstrategie en merkactivatie

Marketingstrategie en merkactivatie zijn cruciale elementen voor elk succesvol bedrijf. Klaas Weima, een autoriteit op dit gebied, deelt zijn uitgebreide kennis en inzichten, opgedaan door het adviseren van meer dan 100 merken. Van het opbouwen van een sterke merkidentiteit tot het implementeren van effectieve digitale marketingstrategieën, Klaas behandelt onderwerpen die essentieel zijn voor moderne bedrijven. Zijn lezingen bieden praktische tips en strategieën, geïnspireerd door de nieuwste trends en zijn eigen succesvolle ervaringen.

Klaas Weima inhuren voor een lezing

Het inhuren van Klaas Weima voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Ons all-inclusive tarievenpakket en onze 24-uurs offerteservice maken het proces transparant en zonder verborgen kosten. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een soepele samenwerking en een inspirerende lezing die aan al je verwachtingen voldoet.

Biografie van Klaas Weima

Geboren in 1976, heeft Klaas Weima een indrukwekkende carrière opgebouwd als ondernemer, schrijver, spreker en podcastmaker. Als oprichter en Managing Director van Energize, een vooraanstaand merkactivatiebureau, heeft hij ambitieuze merken geholpen met het genereren van verdiende aandacht. Zijn boeken, waaronder ‘Verdiende aandacht’ en ‘Aandachtsmarketing’, zijn niet alleen bestsellers maar ook genomineerd voor de prestigieuze PIM Marketingliteratuurprijs.

Klaas heeft een diepgaande kennis van de marketingwereld, iets wat hij sinds 2008 deelt via zijn bekroonde podcast CMOtalk. Hierin interviewt hij maandelijks vooraanstaande Chief Marketing Officers over actuele marketingthema’s. Zijn educatieve bijdragen als gastdocent aan NIMA en Nyenrode Business Universiteit onderstrepen zijn status als een gerespecteerde gedachtenleider in de marketingsector. Klaas, afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en erkend als NIMA Register Marketeer, brengt een unieke combinatie van academische kennis en praktische ervaring.

Als lid van het bestuur van SWOCC sinds 2021, blijft Klaas betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen en onderzoek in communicatie en marketing. Zijn carrière is een toonbeeld van toewijding, innovatie en leiderschap.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Klaas Weima

Schrijf een review

Video met Klaas Weima

Meer informatie & boekingen

Klaas Weima inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Klaas Weima
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers